none
Keeps opening my Profile RRS feed

  • Question

  • In IE6, every other click on a page link takes me to my profile where I have to go back and try the link again where is might work, or might take me back to my profile.  It doesn't seem to be happening in FireFox as frequently, but it does happen there as well.  This is making it impossible to switch in and out of posts efficiently.  
    -- Jonathan Kehayias (MCITP) | Please mark answers that solve your problem | http://www.sqlclr.net
    Tuesday, December 16, 2008 5:40 PM

Answers

  • Mike,

    I decided to play around with this since you pointed out the T+C's and clicked Edit Profile to see if it had something under there.  Nothing appeared and I made no changes, but I clicked the Save button, and the problem has stopped occuring.
    -- Jonathan Kehayias (MCITP) | Please mark answers that solve your problem | http://www.sqlclr.net
    Saturday, December 20, 2008 1:19 PM

All replies

  • Is anyone else experiencing this?  I have this same problem in Safari, IE6, IE7, Firefox, and Opera?  I am beginning to think it is just something with my account, but any link I click in the Forums sends me directly to my Profile if I am logged in.  I have found that if I sign out, I can browse around with no problems.  If I am signed in and click the link for SQL Server in the breadcrumb trail:


    I get sent not to the SQL Server category, but to my profile.  Same thing happens for every single link.  The address I get when this occurs for the SQL Server category is:



    This has made using the forums completely difficult at best, and extremely frustrating. If I sign out, I can take the information after the referrer= 
    and it is the address to the forum I wanted to get to.

    Anyone have any ideas what is causing this? I have checked all of my settings, and I don't see anything that would be causing this to happen.
    I even disabled my Host Intrusion Protection System, firewall, and set security settings to low to eliminate those as being problematic. It happens
    on any browser that I use which is what makes me not think that it is a local browser problem, and it happens on three different computers as well.

    -- Jonathan Kehayias (MCITP) | Please mark answers that solve your problem | http://www.sqlclr.net
    Saturday, December 20, 2008 3:44 AM
  •  Hi Jonathan,

    It's happening to me too. It started sometime this week. It's driving me nuts! We can't be the only ones!!  =0(
    ~~Bonnie Berent [C# MVP]
    Saturday, December 20, 2008 5:06 AM
  • This sounds similar to when we changed the Terms and Conditions on this version of the forums a couple of months ago... Are you being asked to agree to the terms on the profile page you are redirected to?


    Matt Fraser, STO Forums Software Developer
    Saturday, December 20, 2008 6:11 AM
  • I can't speak for Bonnie, but not in my case.  I had to agree to the T+C's the first time I signed in, I remember that.  The profile page I see looks just like this:

    http://social.msdn.microsoft.com/en-US/profile/?user=Jonathan%20Kehayias

    only with my name instead of Please Sign In.

    -- Jonathan Kehayias (MCITP) | Please mark answers that solve your problem | http://www.sqlclr.net
    Saturday, December 20, 2008 6:18 AM
  • Mike,

    I decided to play around with this since you pointed out the T+C's and clicked Edit Profile to see if it had something under there.  Nothing appeared and I made no changes, but I clicked the Save button, and the problem has stopped occuring.
    -- Jonathan Kehayias (MCITP) | Please mark answers that solve your problem | http://www.sqlclr.net
    Saturday, December 20, 2008 1:19 PM
  • Mike & Jonathan,

    I was seeing pretty much the same thing as Jonathan. My normal Profile page, nothing about T&C's. But, I tried Edit Profile and Save, as Jonathan suggested, and it seems to have solved the problem.

    Thanks guys! =0)


    ~~Bonnie Berent [C# MVP]
    Saturday, December 20, 2008 3:21 PM