locked
Problems with the connector and connector site on RC build of Windows Home 2011 RRS feed

  • Question

  • Ok I a having issues with my new home server build. I can not access the connect site on the server "http://localhost/Connect" or https://localhost/Connect. This is local on the server. same thing happens if I user "servername" in place of the localhost from a remote computer. The servers website comes up and I can access shares and remote desktop without any issues. This can be done remotely and on the local host. The server shares work and I can access the shares from all the computers in the house. So it is just the connect site. When I try to connect to the non SSL I get a can not be found. If I connect to the SSL I get a error

    <fieldset><legend>Error Summary</legend>

    HTTP Error 404.0 - Not Found

    The resource you are looking for has been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

    </fieldset>
    <fieldset><legend>Detailed Error Information</legend></fieldset>

    Module global.asax
    Notification BeginRequest
    Handler ExtensionlessUrl-Integrated-4.0
    Error Code 0x00000000
    Requested URL https://localhost:443/Connect
    Physical Path C:\Program Files\Windows Server\Bin\WebApps\Client
    Logon Method Not yet determined
    Logon User Not yet determined

    <fieldset><legend>Most likely causes:</legend>
    • The directory or file specified does not exist on the Web server.
    • The URL contains a typographical error.
    • A custom filter or module, such as URLScan, restricts access to the file.
    </fieldset>
    <fieldset><legend>Things you can try:</legend>
    • Create the content on the Web server.
    • Review the browser URL.
    • Create a tracing rule to track failed requests for this HTTP status code and see which module is calling SetStatus. For more information about creating a tracing rule for failed requests, click here.
    </fieldset>
    <fieldset><legend>Links and More Information</legend>This error means that the file or directory does not exist on the server. Create the file or directory and try the request again.

    View more information »

    </fieldset>

    Let me know if there is anything else I can provide. (Firewall on server and clients are turned off)

     

    Now for the other part of my issue. I can not manually install the connector on any computers so far. I went to the location on the server where the connect site points to and tried to install from there. I get a error in the install. 

    Product:  Connector -- Error 1722. There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the setup did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendor.  Action InstallBackupDriver, location: C:\Program Files\Windows Server\Bin\BackupDriverInstaller.exe, command: -i 

    This has happened on two different computers, both running windows 7 64bit. 

     

    Wednesday, March 30, 2011 9:16 PM