locked
Sharepoint 2013 site is showing blank page some time RRS feed

  • Question

  • Hi Guys,

    I have develop  sharepoint 2013 public accessing site which has two web front end server so sometime it gives blank page with public url and if I access this site with internal url then It works fine  on one web server but does not work on second web frond end server and this server  also give same response as we get with public url like totally blank page and while getting blank page we get 200 OK http status but site works fine after reset IIS on second web front end server.This things happen with me two three times in a month.

    Please help.

    • Moved by Just Karl Friday, September 9, 2016 1:51 PM Looking for the correct forum.
    Friday, September 9, 2016 7:00 AM

Answers

All replies

  • Hello,

    The 'Academic Initiatives - Technical Queries' forum is for posts Related to technical / coding / programming related issues as related to Microsoft's Academic Initiatives.

    As it's off-topic here, I am moving the question to the Where is the forum for... forum.

    Karl


    When you see answers and helpful posts, please click Vote As Helpful, Propose As Answer, and/or Mark As Answer.
    My Blog: Unlock PowerShell
    My Book: Windows PowerShell 2.0 Bible
    My E-mail: -join('6D73646E5F6B61726C406F75746C6F6F6B2E636F6D'-split'(?<=\G.{2})'|%{if($_){[char][int]"0x$_"}})

    Friday, September 9, 2016 1:50 PM
  • Hello,

    You should ask in the SharePoint 2013 forums

    Karl


    When you see answers and helpful posts, please click Vote As Helpful, Propose As Answer, and/or Mark As Answer.
    My Blog: Unlock PowerShell
    My Book: Windows PowerShell 2.0 Bible
    My E-mail: -join('6D73646E5F6B61726C406F75746C6F6F6B2E636F6D'-split'(?<=\G.{2})'|%{if($_){[char][int]"0x$_"}})

    Friday, September 9, 2016 1:51 PM