locked
Removing Files (Disc Cleanup) & Defrag Failures on Vista Ultimate RRS feed

  • General discussion

  • I'm Getting Internal failure unknown errors after a 2nd reinstall of WLOC 2.0 When running tune up Removing unnessary files and Defrag attempt to run but the report shows them failling. This Needs Imediate attention

     

    Scans take 24hrs to complete but are successful

    Friday, July 13, 2007 3:43 PM

All replies

  • Running WLOC 2.0 on vista Ultimate I ran tune-up for the first time running WLOC 2.0b Defrag failed it wants me to contact support I'm filing a more detailed feedback

     

    Update: Error Type: Performance Plus Internal Error  

     

    Cause: Changing to second Hard Drive failed causing this Error

     

    Anyone else see this ?

    Friday, July 13, 2007 12:30 AM
  • I'm running Vista 64-Bit Ultimate and the defrag fails during Tune-up.

     

    The error I get is logged as:

    13/07/2007 11:00
    Disk Defragmentation Start Time: 13/07/2007 10:45:45
    Disk Defragmentation End Time: 13/07/2007 11:00:15
    C: This task was not performed because of an internal error.

     

     

     

    Friday, July 13, 2007 11:58 AM
  • Hello,

     

    Did you run the cleanup tool in the Install forum? (Non beta one)

     

    Eric

    Friday, July 13, 2007 5:15 PM
  •  daleiuk wrote:

    I'm running Vista 64-Bit Ultimate and the defrag fails during Tune-up.

     

    The error I get is logged as:

    13/07/2007 11:00
    Disk Defragmentation Start Time: 13/07/2007 10:45:45
    Disk Defragmentation End Time: 13/07/2007 11:00:15
    C: This task was not performed because of an internal error.

     

     

     

     

    I got the samething on a 32bit vista system

     

    and now disc clean up not running either

    Friday, July 13, 2007 6:36 PM
  • These Issues have been reported in other threads and a mvp says it was reported
    Friday, July 13, 2007 6:43 PM
  • I've reported it but as yet haven't got very far - in my case I suspect that it maybe an issue with an external usb drive but I cannot find out where onecare logs what the actual problem is.

     

    Saturday, August 4, 2007 4:09 PM
  • I have  Two internal Western Digital IDE 320gig Hard drives ones C:\ & the other Windows Sets As E:\ in the standard Pecking or of windows A:\ is floppy D:\ is dvd-rom F:\ DVD-ram

     

    WLOC looks at all drives in clean up Defragging for some reason wloc & windows defrag tool both skip my E:\

     

    I made E:\ My Documents the entire thing also my windows vista Bakup are on there defrag. I put the drive on a my xp computer. XP shows the drive as red meaning no defrag has ran on that drive. I put it back on vista and vista defrag or wloc will ignore it and Defrag only runs to 23% and stops.

     

    Don't worry I posted this issue to vista forms wloc feedback and pretty much every where else  

    Tuesday, August 7, 2007 5:17 PM