locked
Unable to install updates RRS feed

  • Question

  •  

    This is the story!  I customer of  mine tried to plug in a USB device, bent the pins and shorted the motherboard.  I install a new motherboard did a repair on XP Home and call in to validate the windows (no ethernet so couldn't validate online).  I downloaded the rest of the drivers and install them fine.  I started to do updates, the first update - windows installer 3.1 - when fine.  Here is where the problem begins, no other updates install.  Weither I go to the website or automatic updates they all fail.  Uninstall and reinstalled the windows installer 3.1, nothing.

     

    Recap: Changed motherboard, Did a repair on XP Home (didn't want the client to loose everything) activated XP, installed drivers, and now update don't work.

     

    Computer: P4 3gig, 1gig ram DDR2, 160 gig Seagate, DVD-RW,

     

     

     

     

     

    Diagnostic Report (1.7.0066.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Genuine
    Validation Code: 0
    Online Validation Code: N/A
    Cached Validation Code: N/A
    Windows Product Key: *****-*****-XX4FW-72F3T-JHGBT
    Windows Product Key Hash: kQktBYiMl4MnksMjlwGoI8rfhuM=
    Windows Product ID: 76477-OEM-2140241-39046
    Windows Product ID Type: 3
    Windows License Type: OEM System Builder
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010300.2.0.hom
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    ID: {0B446179-2177-43F6-AD76-EAA20E3B1D13}(1)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.7.36.0
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic: 025D1FF3-171-1
    Resolution Status: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: 0
    File Exists: Yes
    Version: 1.7.18.5
    WgaTray.exe Signed By: Microsoft
    WgaLogon.dll Signed By: Microsoft

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: Registered, 1.6.21.0
    Signed By: Microsoft
    Office Diagnostics:

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{0B446179-2177-43F6-AD76-EAA20E3B1D13}</UGUID><Version>1.7.0066.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010300.2.0.hom</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-JHGBT</PKey><PID>76477-OEM-2140241-39046</PID><PIDType>3</PIDType><SID>S-1-5-21-299502267-1482476501-1801674531</SID><SYSTEM><Manufacturer>System manufacturer</Manufacturer><Model>System Product Name</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>American Megatrends Inc.</Manufacturer><Version>0314   </Version><SMBIOSVersion major="2" minor="4"/><Date>20070507000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>CEDA3F7F0184E066</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Eastern Standard Time(GMT-05:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/><BRT/></MachineData><Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

     

    What went wrong??
    Sunday, December 9, 2007 3:50 AM

Answers