locked
Issue With Ribbon CRM 2011 RRS feed

  • Question

  • Hi, I have two environments: dev and production.

    I have custom entity. On the form of this entity i have custom button to open nem contact form.

    I do this with this JScript code:

    function addNewCRec() {
        var accountID = null;
        var accountName = null;
        var account = Xrm.Page.getAttribute("lookupAttr").getValue();
        var serverUrl = Xrm.Page.context.getServerUrl();
        var features = "location=no,menubar=no,status=no,toolbar=no";
        var defUrl = serverUrl + "/main.aspx?etn=contact&pagetype=entityrecord";
    
        if (account != null) {
            var accountID = account[0].id;
            var accountName = account[0].name;
    
            var extraqs = "parentcustomerid=" + accountID;
            extraqs += "&parentcustomeridname=" + accountName;
            extraqs += "&parentcustomeridtype=account";
           
            window.open(defUrl + "&extraqs=" + encodeURIComponent(extraqs), "_blank", features, false);
        } else {
            window.open(defUrl, "_blank", features, false);
        }
    }
    

    on New contact form i fill Parent customer lookup.

    It works fine on dev environment but on the production I don't see ribbon. It is blank. What's wrong ?

    I have alredy cleared cache and uncheck ' Load pages in the most recent version of Internet Explorer'

    Crm2011 RU 15.

    Tuesday, February 4, 2014 12:30 PM

All replies

  • Is Production set to run in Application Mode? Also have you tried adding Production to your Trusted Sites?
    Tuesday, February 4, 2014 2:58 PM
  • I have used Xrm.Utility instead window.open and works fine :)

    thx

    Wednesday, February 5, 2014 12:19 PM