locked
Cleanup task missing RRS feed

  • Question

  • My windows home server 2011 cleanup task is missing.  In the task scheduler all I have are shadow copy tasks.  Can someone post the settings for a working task so I can can recreate this?
    Friday, November 4, 2011 11:51 PM

Answers

  • Try this thread regarding Task Scheduler which has that error:

    http://social.microsoft.com/Forums/sk/whs2011/thread/624ebef2-ab1e-421e-9f4f-688b02cd62b8


    Phil P.S. If you find my comment helpful or if it answers your question, please mark it as such.

    It turns out the backup folder directory wasnt setup correctly.  I re-added it and now everything is working
    • Marked as answer by mskurnik Saturday, November 5, 2011 2:52 AM
    Saturday, November 5, 2011 2:52 AM

All replies

  • How did it go missing?

    This is what I have:

    Location: \Microsoft\Windows\Windows Server

    Program/script: C:\Program Files\Windows Server\Bin\RunTask.exe

    Arguments: /asm:"C:\Program Files\Windows Server\Bin\BackupServerProvider.dll" /class:Microsoft.WindowsServerSolutions.DataProtection.PCBackup.ObjectModel.PCBackupServerManager /method:DoCleanup /task:"Cleanup"

     


    Phil P.S. If you find my comment helpful or if it answers your question, please mark it as such.
    Saturday, November 5, 2011 1:36 AM
  • Oh it is there...it is giving me a 0x80131604 error.
    Saturday, November 5, 2011 2:03 AM
  • Try this thread regarding Task Scheduler which has that error:

    http://social.microsoft.com/Forums/sk/whs2011/thread/624ebef2-ab1e-421e-9f4f-688b02cd62b8


    Phil P.S. If you find my comment helpful or if it answers your question, please mark it as such.
    Saturday, November 5, 2011 2:22 AM
  • Try this thread regarding Task Scheduler which has that error:

    http://social.microsoft.com/Forums/sk/whs2011/thread/624ebef2-ab1e-421e-9f4f-688b02cd62b8


    Phil P.S. If you find my comment helpful or if it answers your question, please mark it as such.

    It turns out the backup folder directory wasnt setup correctly.  I re-added it and now everything is working
    • Marked as answer by mskurnik Saturday, November 5, 2011 2:52 AM
    Saturday, November 5, 2011 2:52 AM