none
Multi-Page posts not showing all replies

    Question

  • In the Visual Basic Express forum,  posts that were multi-page before the latest update don't show all replies.

    I know they are displayed all on a single page now,  but the problem is with posts that were mult-page before the update.

    Those pages only show part of the posts that were originally there.

    For example,  one of my own posts "A Trig Question"  it had 3 pages of replies,  now it only displays the first or maybe the first and second page of replies.

    The last page I know does not display,  because it contained an answer that I wanted to review,  but can't find now.

    Although I had already copied the code from it,  there was information in the posts that I wanted to read again,  but can't due to this bug.

    I'm sure there are other posts that contained more than 1 or 2 pages as well that don't display all replies,  as I've read quite a few older posts that just seem to end abruptly.

    I hope this bug is fixed soon,  because there is a lot of good information in some of those posts,  it'd be a shame to loose it.

    Monday, April 6, 2009 3:57 PM

All replies

  • Can you post a link to the trig thread you are referring to?

    Thanks!
    Rob J, Forums Dev
    http://twitter.com/robjoh
    Monday, April 6, 2009 5:01 PM
  • Can you post a link to the trig thread you are referring to?

    Thanks!
    Rob J, Forums Dev
    http://twitter.com/robjoh
    Certainly,

    http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/Vsexpressvb/thread/6b1ab6b1-24cd-4517-a576-d2e118a6e7bf
    Monday, April 6, 2009 10:44 PM
  • Thanks. One question, are you viewing threads in "Flat" or "Threaded" mode? You can find this setting on the "My Settings" page. There's a known issue with threaded and deleted messages where it won't show children of the deleted message. We hope to have the fixed this month. In Flat view it seems like all 40-some replies are there.
    Rob J, Forums Dev
    http://twitter.com/robjoh
    • Proposed as answer by Arjun Paudel Tuesday, April 7, 2009 2:13 PM
    Monday, April 6, 2009 11:53 PM
  • Thanks. One question, are you viewing threads in "Flat" or "Threaded" mode? You can find this setting on the "My Settings" page. There's a known issue with threaded and deleted messages where it won't show children of the deleted message. We hope to have the fixed this month. In Flat view it seems like all 40-some replies are there.
    Rob J, Forums Dev
    http://twitter.com/robjoh
    I've tried in both Flat ListView and Threaded ListView,  I get the same result from both.

    Could it have something to do with Vista?
    Tuesday, April 7, 2009 1:38 AM