none
What is the matter with this forum (slow - mins to load) RRS feed

  • Question

  • Ok today it takes a couple of mins for each time I attempt to look at a post.  It sits on the login (in the URL) screen (which is blank) for a couple of mins before it will show the page.

    LS


    Lloyd Sheen

    • Moved by Min Zhu Tuesday, May 29, 2012 5:20 AM move for better support (From:Windows Presentation Foundation (WPF))
    • Moved by Naomi N Wednesday, May 30, 2012 5:33 PM Forum's issue (From:Suggestions and Feedback for the Forums)
    Tuesday, May 22, 2012 4:43 PM

Answers

All replies

  • Is there anyone from MS that gives a hoot?????

    This incredibly slow site today is very unprofessional and does nothing to commend ASP if that is what runs this site!!

    VERY POOR


    Lloyd Sheen

    Tuesday, May 22, 2012 7:07 PM
  • Just showing this to a client.  His reply. 

    "My people cannot use something so slow"

    Is there anyone there who can fix this problem.  It is the worst it has ever been.  Every load of a post takes a couple of minutes at the login (and I have already logged in according to the page).

    HELP?????


    Lloyd Sheen

    Tuesday, May 22, 2012 8:17 PM
  • Sometime, it's really slow! But not a WPF one.

    Friday, May 25, 2012 10:22 AM
  • This problem is fixed now, but it was really frustrating while it lasted.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Wednesday, May 30, 2012 5:37 PM