locked
Forum RRS feed

  • Question

  • The links in the email notifications of new posts are broken.

    Wednesday, January 23, 2008 5:03 PM

Answers

  • No is is not!

     

    Thursday, January 24, 2008 12:03 AM
  • Yes, its been working again now for a few days.

     

    Andrew

     

    Wednesday, February 13, 2008 9:03 AM
    Moderator

All replies

  • Its working again now.

     

    Andrew

     

    Wednesday, January 23, 2008 8:09 PM
    Moderator
  • No is is not!

     

    Thursday, January 24, 2008 12:03 AM
  • Nope - you are right, its not working again.


    At the time I posted it was working again, now its not :-(


    Andrew

     

    Thursday, January 24, 2008 7:13 AM
    Moderator
  • I'm sorry if I seemed short, is there an ETA on a fix?  Am I the only one seeing this problem?

     

    Monday, January 28, 2008 10:23 PM
  • Dont worry - I didnt take offence :-)

     

    No, I am still having the problem.


    I have sent an email to the guys running the forum and hopefully they can investigate and resovle it.

     

    Andrew

     

    Monday, January 28, 2008 10:28 PM
    Moderator
  • I have email Joel and he is looking into it.

     

    Andrew

    Tuesday, January 29, 2008 5:37 PM
    Moderator
  • Thanks

    Jim

    Tuesday, January 29, 2008 5:56 PM
  • I got a link today that worked, is it fixed now?

     

    Wednesday, February 13, 2008 1:54 AM
  • Yes, its been working again now for a few days.

     

    Andrew

     

    Wednesday, February 13, 2008 9:03 AM
    Moderator
  • I guess I hadn't tried for a while.

     

    Wednesday, February 13, 2008 9:05 AM
  • There was an update to the forum for moderators, which caused a few problems. But as Andrew stated, all is OK now

     

    Wednesday, February 13, 2008 3:05 PM
    Moderator