none
HTTP 404 error opening two questions in the Spanish Windows 7 (TechNet) forum RRS feed

Answers

  • It's a known bug that the thread title ends with ico & our engineering team is working on it. we've reported the issue and updated it on an existing bug ID. thanks for your patience while the issue is being addressed.

    there is a workaround that the questioner may delete the thread on the forum list as highted below. and re-submit a thread without ico at the title end.


    Mike Wang



    Monday, August 19, 2013 12:14 AM

All replies

  • I can only confirm what you report. I don't recall seeing this before. However, I was able to duplicate the error by creating an article with the same title (one sentence content) in the TechNet Sandbox forum here:

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/71c09cc8-7cad-4899-b233-903f9d6af942/windows-explorer-reinicio-continuo-y-cclico

    The title seems causes the problem, although Bing Translator has no problem with it. The title is:

    Windows Explorer Reinicio continuo y cíclico

    I can only guess that the character "í" might be the issue. I will test this link:

    Windows Explorer Reinicio continuo y cíclico


    Richard Mueller - MVP Directory Services

    Sunday, August 18, 2013 9:12 PM
  • Strange, can't even find it here now.

    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/home?forum=tnsandbox

     Oops, now I see it but can't open it. Hmmm

     

     


    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows]

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees , and confers no rights.



    Sunday, August 18, 2013 9:28 PM
  • It's a known bug that the thread title ends with ico & our engineering team is working on it. we've reported the issue and updated it on an existing bug ID. thanks for your patience while the issue is being addressed.

    there is a workaround that the questioner may delete the thread on the forum list as highted below. and re-submit a thread without ico at the title end.


    Mike Wang



    Monday, August 19, 2013 12:14 AM
  • Mike Wang, thanks for your support. Perhaps the original poster isn't aware of this issue yet. I'll try to answer his question using the thread preview and hope the e-mail alerts work. :)

    Thanks also to Richard Mueller and Dave Patrick for their findings.


    From Spain.


    • Edited by Ramón Sola Monday, August 19, 2013 5:35 PM
    Monday, August 19, 2013 5:12 PM