locked
HELP!! I CANT ACTIVATE MY XP SP1 HOME OEM RRS feed

  • Question

  • My COA matches the product key with the product key onmy laptop. However, i can't activate my windows...PLease help...I believe my xp home is genuine...

     

    Diagnostic Report (1.5.0540.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Genuine Validation Status: Not Activated
    Windows Product Key: *****-*****-R6W4D-3XQPQ-VGQCW
    Windows Product Key Hash: fhCfixir2uC5YC0UFFEtV3gZnaw=
    Windows Product ID: 55277-OEM-2147205-47443
    Windows Product ID Type: 3
    Windows License Type: COA/Sysem Builder
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010300.1.0.hom
    Download Center code: V6FPFQD
    ID: {93E5329C-5FD3-41AE-B4AD-10A0C6D099CC}
    Is Admin: Yes
    AutoDial:
    Registry: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.5.530.0
    Signature Type: Microsoft
    Validation Diagnostic:

    System Scan Data-->
    Scan: Complete
    Cryptography: Complete

    Notifications Data-->
    Cached Result: N/A
    Cache refresh Interval: N/A
    Extended notification delay(non-genuine): N/A
    Extended notification delay(un-activated): N/A
    All disabled: N/A
    Reminder reduced: N/A
    File Exists: No
    Version: N/A
    Signatue Type: N/A

    OGA Data-->
    Office Status: 109
    Office Diagnostics: B4D0AA8B-467-80070002

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control:
    Active scripting:
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting:

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{93E5329C-5FD3-41AE-B4AD-10A0C6D099CC}</UGUID><Version>1.5.0540.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010300.1.0.hom</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-VGQCW</PKey><PID>55277-OEM-2147205-47443</PID><PIDType>3</PIDType><SID>S-1-5-21-1004336348-1580818891-854245398</SID><SYSTEM><Manufacturer>Hewlett-Packard        </Manufacturer><Model>Presario 2100            </Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Phoenix Technologies Ltd.</Manufacturer><Version>KE.M1.61</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="3"/><Date>20030626******.******+***</Date></BIOS><HWID>EAAF3907018400E2</HWID><UserLCID>3409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Malay Peninsula Standard Time(GMT+08:00)</TimeZone></MachineData>   <Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

     

    Saturday, July 8, 2006 5:56 AM

Answers

  • Try the following:

    1. Reboot your computer into "Safe Mode".

    2. Go to Start > Run and type: %systemroot%\system32 then press the Enter key.

    3. Locate these two files: wpa.dbl and wpa.bak

    4. Rename the wpa.dbl file to wpaold.dbl and wpa.bak to wpaold.bak

    5. Reboot your computer into Normal mode.

    This will force activation on the following reboot.

    Saturday, July 8, 2006 12:35 PM
    Moderator