locked
Validation Issues RRS feed

  • Question

  • Diagnostic Report (1.7.0012.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Invalid License
    Detailed Status: 0xc004f027
    Windows Product Key: *****-*****-B7F3K-JFVX2-VBH7K
    Windows Product Key Hash: TDRDZuOn6fQ7SyNRpPgZATY3PdE=
    Windows Product ID: 89579-236-0200516-71541
    Windows Product ID Type: 1
    Windows License Type: Volume
    Windows OS version: 6.0.6000.2.00010100.0.0.000
    ID: 4f6b56b2-35ca-4b61-afb7-9e5f5c5d3a9e
    Is Admin: No
    AutoDial: No
    Registry: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.5.723.1
    Signed By: Microsoft
    Product Name: Windows Vista (TM) Enterprise
    Architecture: 0x00000000
    Build lab: 6000.vista_rtm.061101-2205
    TTS Error: K:20070220093931448-M:20070220090759023-
    Validation Diagnostic:
    Resolution Status: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: N/A
    File Exists: No
    Version: N/A
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 114 Blocked VLK 2
    OGA Version: Failed to retrieve file version. - 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Office Diagnostics: FCEE394C-3178-80070002_B4D0AA8B-530-645_B4D0AA8B-530-645_025D1FF3-138-80041013_025D1FF3-324-80040154_025D1FF3-269-80040154_025D1FF3-273-80070002

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>4f6b56b2-35ca-4b61-afb7-9e5f5c5d3a9e</UGUID><Version>1.7.0012.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010100.0.0.000</OS><PKey>*****-*****-*****-*****-VBH7K</PKey><PID>89579-236-0200516-71541</PID><PIDType>1</PIDType><SID>S-1-5-21-776561741-484061587-725345543</SID><SYSTEM><Manufacturer>Hewlett-Packard </Manufacturer><Model>Pavilion zd7000 (DM788A#ABA)  </Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Hewlett-Packard</Manufacturer><Version>F.15     </Version><SMBIOSVersion major="2" minor="31"/><Date>20040220000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>060E3207018400E2</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Central Standard Time(GMT-06:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData>   <Software><Office><Result>114</Result><Products><Product GUID="{90170409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9}"><LegitResult>114</LegitResult><Name>Microsoft Office FrontPage 2003</Name><Ver>11</Ver><Val>5EA9C3672EB0500</Val><Hash>GZD+9sfb5ecL3RxyV4F75a86u2M=</Hash><Pid>72079-640-0000106-55159</Pid><PidType>14</PidType></Product><Product GUID="{903B0409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9}"><LegitResult>114</LegitResult><Name>Microsoft Office Project Professional 2003</Name><Ver>11</Ver><Val>5EA9C3672EB0500</Val><Hash>GZD+9sfb5ecL3RxyV4F75a86u2M=</Hash><Pid>72077-640-0000106-55803</Pid><PidType>14</PidType></Product><Product GUID="{90510409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9}"><LegitResult>114</LegitResult><Name>Microsoft Office Visio Professional 2003</Name><Ver>11</Ver><Val>5EA9C3672EB0500</Val><Hash>GZD+9sfb5ecL3RxyV4F75a86u2M=</Hash><Pid>72085-640-0000106-55237</Pid><PidType>14</PidType></Product><Product GUID="{90120000-0030-0000-0000-0000000FF1CE}"><LegitResult>100</LegitResult><Name>Microsoft Office Enterprise 2007</Name><Ver>12</Ver><Val>1960F5EDBD8ED86</Val><Hash>UqNnJH1Zy1Lo+zxU+a2CPGn6vZA=</Hash><Pid>89388-707-0253756-65775</Pid><PidType>14</PidType></Product></Products></Office></Software></GenuineResults> 

     

     

    Hello, I am having serious issues with my Vista.  I am unable to access "Control Panel", "Personalize" and many other Windows tools.  I am having problems with WMP 11, and IE.  On top of that video is taking up 100% of my processor (2.6 GHZ P4) System Idle takes up 60-70% of my RAM.

     

    The whole time th validation window pops up.  I wold try syste restore but I can't access it.  I am thinking of going ack to XP but want Vita to work.  My Vista is legit, why can't I validate it??????

    Tuesday, February 20, 2007 3:52 PM

Answers

All replies

  • Nolazach,

    Since you are using Vista Enterprise edition, please direct all validation questions to the tech support staff at your company.

    The mgadiag utility is showing that your installations of Front Page, Visio, and Project an nongenuine installations.  Please remove these nongenuine installations as soon as possible, return to the place of purchase and demand the genuine software that you paid for.  Note:  Your installation of Office 2007 Enterprise is currently showing as genuine.

    Tuesday, February 20, 2007 6:13 PM
  • Everything I have Office 2007, Office 2003, and Vista Enterprise was provided to me by my school.  I downloaded an ISO file and burned it to DVD.  This is the same way I recied XP professional SP2, and it worked flawlessly.  The problem I have is due to a problem with windows.  I also have access to ultimate edition but.. I didn't want to go through te hassle of finding all my drivers again, so I used the Enterprise update.  It wasn't until after I installed it that I larned it was Business heavy.  It took sooooooo long to install this version I am wary to try installing ultimate. 

     

    So far I like the look and some new features of Vista, but my gut is telling me to roll back to XP.

    Tuesday, February 20, 2007 8:24 PM
  • I wanted to add that I can't remove a thing because I can't get into control panel.  Microsofts attempts to make a copy-proof program, have caused nothing but headaches. I thought there may be a few bugs, I didn't think I may have to reload XP from a formatted hard drive just to get back to normal.  IT help please!!!
    Tuesday, February 20, 2007 8:48 PM
  • Hello,

    Please read this post:

    http://forums.microsoft.com/Genuine/ShowPost.aspx?PostID=897109&SiteID=25

    If none of those programs are programs you have, please open a free service request by visiting: https://support.microsoft.com/oas/default.aspx?c1=509&gprid=9860& and post your SR number here.  It takes about a day for the me to be able to see it.  I'll contact you directly so we can figure out the cause of your issue.  Thank you!

    Friday, February 23, 2007 3:27 AM