locked
CRM Reporting RRS feed

  • Question

  • When I run a report from CRM using internet explorer i am getting Reporting Error: The report cannot be displayed.

    I am admin of CRM and so is my co-worker who can run reports.

    Any ideas?

    Wednesday, September 22, 2010 6:50 PM

Answers

  • The answer to my question is that i was removed from an active directory group.

    THanks for the info about the logs though.

    • Marked as answer by a03Brown Friday, September 24, 2010 9:46 PM
    Friday, September 24, 2010 9:46 PM

All replies

  • Hi,

    Is this a standard CRM report or is it a bespoke one?

    If you navigate to it on the report server, can you run it?

    Rob


    www.crmconsult.info Twitter:robertpeledie
    Wednesday, September 22, 2010 7:29 PM
  • How do you run it on the report server?

     

    Its just when in CRM go to report- and run one of them that is does it.

    Wednesday, September 22, 2010 7:38 PM
  • Your report server should be:

    http://SERVERNAME/reports

    Try finding the report ehre and running to see if you can.

    IS this a custom report?


    www.crmconsult.info Twitter:robertpeledie
    Wednesday, September 22, 2010 7:40 PM
  • When i go their its blank... my co-worker who can run reports from crm went to that location and its blank for them as well. So not sure how to run it from their.
    Thursday, September 23, 2010 3:02 PM
  • You will see reports folders when you click Show Detail button on the top right hand corner.
    Hope this helps. Amar
    Thursday, September 23, 2010 8:56 PM
  • Hi,

    You can trace the exact error which is getting throw.

    For Error Description in Error Log:
    Log on to SQL Server, go to installation folder of SQL Server Reporting Services. Open the latest log file and see the error description.
    EG: C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL.3\Reporting Services\LogFiles

    Regarding Deployment:
    Do not use Shared Data Source, When you test it from SSRS, use the Report connectionstring.
    And When you deply the report to MS CRM, MS CRM automatically assign the Data Source to the REPORTS [according to your Organisation].

    If you're trying to access the report from on of the client machines, make sure you have the Connector for SQL Server Reporting Services installed. Also the use of localhost in the connection string might be an issue causer. Try using the CRM server name.

    Hope it helps!


    Thanks, Ranjitsingh R | http://mscrm-developer.blogspot.com/ | MS CRM Consultant
    • Proposed as answer by Ranjitsingh R Friday, September 24, 2010 4:13 AM
    • Marked as answer by a03Brown Friday, September 24, 2010 9:45 PM
    • Unmarked as answer by a03Brown Friday, September 24, 2010 9:45 PM
    Friday, September 24, 2010 4:13 AM
  • The answer to my question is that i was removed from an active directory group.

    THanks for the info about the logs though.

    • Marked as answer by a03Brown Friday, September 24, 2010 9:46 PM
    Friday, September 24, 2010 9:46 PM