locked
Accessing Windows Media Player RRS feed

  • Question

  • Diagnostic Report (1.7.0062.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Genuine
    Validation Code: 0
    Online Validation Code: N/A
    Cached Validation Code: N/A
    Windows Product Key: *****-*****-J8BM6-MXPH6-3R2BW
    Windows Product Key Hash: YMRVitCEjlJfwDQfjDvm97FbWA4=
    Windows Product ID: 76477-OEM-2111907-00103
    Windows Product ID Type: 2
    Windows License Type: OEM SLP
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010300.2.0.hom
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    ID: {C1DBB5B8-9723-42E9-AC86-3BD5221B82DC}(3)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.7.59.0
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic: 025D1FF3-171-1
    Resolution Status: N/A

    Vista BRT Data-->
    Grace Flag: N/A
    Commit: N/A
    Reboot Flag: N/A
    ThreatID(s): N/A
    Wgaer.exe Version: N/A, hr = 0x80070002
    Wgaer.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    Notifications Data-->
    Cached Result: 0
    File Exists: Yes
    Version: 1.7.18.5
    WgaTray.exe Signed By: Microsoft
    WgaLogon.dll Signed By: Microsoft

    OGA Data-->
    Office Status: 100 Genuine
    OGA Version: Registered, 1.6.21.0
    Signed By: Microsoft
    Office Diagnostics: 025D1FF3-171-1

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{C1DBB5B8-9723-42E9-AC86-3BD5221B82DC}</UGUID><Version>1.7.0062.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010300.2.0.hom</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-3R2BW</PKey><PID>76477-OEM-2111907-00103</PID><PIDType>2</PIDType><SID>S-1-5-21-3501456113-1663087752-3235973135</SID><SYSTEM><Manufacturer>Gateway                         </Manufacturer><Model>6018GZ                          </Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Gateway</Manufacturer><Version>61.01</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="31"/><Date>20050224000000.000000+000</Date><SLPBIOS>Gateway,Gateway,Gateway,Gateway</SLPBIOS></BIOS><HWID>244C3107018400C2</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Central Standard Time(GMT-06:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>2</stat><msppid></msppid><name>Gateway</name><model>6018GZ</model></SBID><OEM/><BRT/></MachineData>   <Software><Office><Result>100</Result><Products><Product GUID="{91120409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9}"><LegitResult>100</LegitResult><Name>Microsoft Office Standard Edition 2003</Name><Ver>11</Ver><Val>52DBD1DE8328862</Val><Hash>MCOiTx5zcd+zxqaXiMWRE/fIVm4=</Hash><Pid>70141-049-7635734-56817</Pid><PidType>1</PidType></Product></Products></Office></Software></GenuineResults> 

     

    Windows Media Player will not open. I keep getting a window telling me to validate my copy of Windows. I do this, and have gone through all the diagnotic tests and each time I get a message saying both Windows and/or Office are Validated. Yet, I can't get a simple program like Media Player to open and run.  What's up with this?
    Friday, October 12, 2007 6:20 AM

Answers

  •  

    Hello Paul,

     

    Thank you for visiting the Microsoft Genuine Advantage Forum. The purpose of this forum is the support of Windows Genuine Advantage (WGA) program.   Currently you do not appear to have any problems with WGA as all appears good from the diagnostic resulst posted.  Your question is off topic as well as outside my area of knowledge. I suggest posting your question to one of the Office newsgroups here: 

    http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone/newsgroups/reader.mspx?dg=microsoft.public.windowsxp.general&lang=en&cr=US

     

    You will be able to get assistance for accsssing your Media Player. 

     

                If you should have other non-WGA questions please visit our other communities for helpful information here:  http://www.microsoft.com/atwork/community.mspx .  Thank you for visiting the forum.

     

     

     

    Thank you,

     

    Stephen Holm, MS

     

    Monday, October 15, 2007 6:00 PM

All replies

  • Go to Start > Run and in the Run box copy, then paste, the following:

    "C:\Program Files\Windows Media Player\setup_wm.exe"


    Then hit the Enter key to reinstall Windows Media Player.

    Friday, October 12, 2007 3:57 PM
    Moderator
  •  

     

    Nope, didn't work. Still get the same result.

    Monday, October 15, 2007 12:17 PM
  •  

    Hello Paul,

     

    Thank you for visiting the Microsoft Genuine Advantage Forum. The purpose of this forum is the support of Windows Genuine Advantage (WGA) program.   Currently you do not appear to have any problems with WGA as all appears good from the diagnostic resulst posted.  Your question is off topic as well as outside my area of knowledge. I suggest posting your question to one of the Office newsgroups here: 

    http://www.microsoft.com/windowsxp/expertzone/newsgroups/reader.mspx?dg=microsoft.public.windowsxp.general&lang=en&cr=US

     

    You will be able to get assistance for accsssing your Media Player. 

     

                If you should have other non-WGA questions please visit our other communities for helpful information here:  http://www.microsoft.com/atwork/community.mspx .  Thank you for visiting the forum.

     

     

     

    Thank you,

     

    Stephen Holm, MS

     

    Monday, October 15, 2007 6:00 PM