locked
my windows xp keeps telling me its not genuine and i know it was when i bout it what is rong or what can i do to fix it RRS feed

  • Question

  • Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    OGAExec.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    OGAAddin.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: N/A, 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Office Diagnostics: 025D1FF3-230-1_025D1FF3-238-2_025D1FF3-258-3

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
    Download signed ActiveX controls: Disabled
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Disabled
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Disabled
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Disabled

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{14EBE1F1-0FF6-45F0-96CB-42F9256FA6BC}</UGUID><Version>1.9.0027.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010100.3.0.pro</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-6QHDY</PKey><PID>76487-640-0542082-23073</PID><PIDType>1</PIDType><SID>S-1-5-21-606747145-1214440339-842925246</SID><SYSTEM><Manufacturer>Gateway                        </Manufacturer><Model>E-4100 2900101                 </Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Intel Corp.</Manufacturer><Version>BF86510A.15A.0043.P07.0308011434</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="3"/><Date>20030801000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>379935CF01848073</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Pacific Standard Time(GMT-08:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/><GANotification><File Name="WgaTray.exe" Version="1.9.40.0"/><File Name="WgaLogon.dll" Version="1.9.40.0"/></GANotification></MachineData><Software><Office><Result>109</Result><Products/><Applications/></Office></Software></GenuineResults>  

    Licensing Data-->
    N/A

    Windows Activation Technologies-->
    N/A

    HWID Data-->
    N/A

    OEM Activation 1.0 Data-->
    BIOS string matches: yes
    Marker string from BIOS: 1E840:Gateway, Inc|19C2D:GENUINE C&C INC
    Marker string from OEMBIOS.DAT: N/A, hr = 0x80004005

    OEM Activation 2.0 Data-->
    N/A
    i realy need to fix this and i am not gunna spend money just to buy a new viersion any help would be nice
    Wednesday, March 26, 2014 2:29 AM

Answers

  • You do not have the entire diagnostic report posted.  We will need to see all the information in order to help.  You may have an older version of the tool.  Please use the following link and post the ENTIRE results:

    http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=52012


    Please do not read this sentence. Please ignore the previous sentence.

    Wednesday, March 26, 2014 2:38 PM