locked
CRM 2011 Sharepoint List Component fails sometimes RRS feed

  • Question

  • I have a user that has indicated that sometimes when she accesses the documents link in CRM the screen shows up as a iframe with the view of the sharepoint site. If she closes out and goes back in the list component loads correctly for the integrated CRM view. This does not happen every time she accesses the document storage in CRM. There is no pattern to how often this happens. Has anyone else come across this issue?

    Tuesday, March 25, 2014 4:22 PM

Answers

  • The resolution to this one was to deactivate the list component and reactivate it. Since we do not have this setup in a farm the users are not accessing multiple servers.
    • Marked as answer by JenniferNHS Monday, June 16, 2014 1:13 PM
    Monday, June 16, 2014 1:13 PM

All replies

  • Hi,

    Seeing just the sharepoint site usually means that the List component is not installed correctly - do you have a SharePoint farm with load balancing - it could be that sometimes they hit a node that has the list component installed correctly - and sometimes hits a node where it is not?

    Scott


    Scott Durow
    Blog www.develop1.net    Follow Me
    Rockstar365
    If this post answers your question, please click "Mark As Answer" on the post and "Mark as Helpful"

    Tuesday, March 25, 2014 9:39 PM
    Answerer
  • The resolution to this one was to deactivate the list component and reactivate it. Since we do not have this setup in a farm the users are not accessing multiple servers.
    • Marked as answer by JenniferNHS Monday, June 16, 2014 1:13 PM
    Monday, June 16, 2014 1:13 PM