none
To Admin: My Alerts have stopped coming. RRS feed

  • Question

  • I'm using MSDN forum for LightSwitch and since two days ago, I no longer receive Alert/notifications on threads that I've subscribed to. At first, I thought maybe it is my ISP that is not sending me the emails, although I receive emails from other places without any problem.

    So, I went ahead and changed my Alarm email to my other Gmail account. Now that I've changed the email, I'm supposed to get verification email to set my new email alert and I don't get that either. So, there is something wrong from your SMTP that is not sending email.

    Could you please help?
    Thanks!


    WPF/Silverlight Insider
    Wednesday, November 24, 2010 5:54 PM

Answers

  • The Alerts were down for a couple of days from 11/22 to 11/25. From 11/25, the system was fixed but it probably took a good 12-24 hours to clear up the queue backlog. So things should be ok now. We are taking some steps to ensure this doesn't happen again. Thanks for reporting the issues everyone.
    Community Forums Program Manager
    Wednesday, December 1, 2010 5:21 PM
    Answerer

All replies

  • It appears like alerts are not coming for anyone...I'm also facing the same issue.
    Regards, Madan
    Thursday, November 25, 2010 6:47 AM
  • +1
    Peter Forster | MVP Virtual Machine | Austria | http://www.base-it.at - ERSTER MICROSOFT GOLD SYSTEM MANAGEMENT PARTNER IN ÖSTERREICH
    Thursday, November 25, 2010 6:50 AM
  • Yes... I am also having the same issue.. Hope it'll be fixed soon... :)
    Manjuke Fernando ~ http://www.manjuke.com
    Thursday, November 25, 2010 9:12 AM
  • Thanks everyone for confirming this problem. Was driving me crazy!

    Now, let's pray for solution.


    WPF/Silverlight Insider
    Thursday, November 25, 2010 4:18 PM
  • And wait for the 700 alerts that will come in a row after everything is solved!
    André Alves de Lima
    Visite o meu site: http://www.andrealveslima.com.br
    Me siga no Twitter: @andrealveslima
    Thursday, November 25, 2010 9:06 PM
  • +1
    Using TechNet forums


    My EPM blog: Projectopolis
    Thursday, November 25, 2010 9:37 PM
  • Hi

    I have received all alerts today - 26.11.2010 - 05:39, GMT +2


    Peter Forster | MVP Virtual Machine | Austria | http://www.base-it.at - ERSTER MICROSOFT GOLD SYSTEM MANAGEMENT PARTNER IN ÖSTERREICH
    Friday, November 26, 2010 6:56 AM
  • Yeah... They arrived now... 650 alerts in a row... =P


    André Alves de Lima
    Visite o meu site: http://www.andrealveslima.com.br
    Me siga no Twitter: @andrealveslima
    Friday, November 26, 2010 11:11 AM
  • The Alerts were down for a couple of days from 11/22 to 11/25. From 11/25, the system was fixed but it probably took a good 12-24 hours to clear up the queue backlog. So things should be ok now. We are taking some steps to ensure this doesn't happen again. Thanks for reporting the issues everyone.
    Community Forums Program Manager
    Wednesday, December 1, 2010 5:21 PM
    Answerer