locked
API MAS RRS feed

  • Question

  • I use MAS API but the result is always null if I send request JSON format but with table format it can get the results.

    What's wrong with my API MAS ?

    Thank's. I hope get the answer as soon as possible

    Wednesday, May 29, 2013 7:09 AM

All replies

  • Having the same problem, seems to be global.
    Wednesday, May 29, 2013 5:33 PM
  • Investigating

    Rahul Sharma


    • Edited by ShRahul Thursday, May 30, 2013 1:50 AM
    Thursday, May 30, 2013 1:49 AM
  • Should work now. Please give a try and let us know if you still face issues.


    Rahul Sharma


    • Edited by ShRahul Thursday, May 30, 2013 2:17 AM
    Thursday, May 30, 2013 2:17 AM
  • Still the issue exists. json.svc doesn't return any results whereas table.svc returns! 

    nasayoo

    Monday, June 3, 2013 8:19 PM
  • Hello Nasayoo,

    Will it be feasible to share your code along with any error messages that you may be receiving? Additonal details will help us investigate the issue.


    Rahul Sharma

    Monday, June 3, 2013 8:23 PM
  • Hello Rahul,

    Just typed this in browser, http://academic.research.microsoft.com/json.svc/search?AppId=e7**************4&FullTextQuery=data+mining&ResultObjects=publication&PublicationContent=title,author&StartIdx=1&EndIdx=10

    Result: {"d":{"__type":"Response:http:\/\/research.microsoft.com","Author":null,"Conference":null,"Domain":null,"Journal":null,"Keyword":null,"Organization":null,"Publication":{"__type":"PublicationResponse:http:\/\/research.microsoft.com","EndIdx":0,"StartIdx":0,"TotalItem":0,"Result":null},"ResultCode":0,"Trend":null,"Version":"1.1"}} 

    but table.svc returns the papers!


    nasayoo

    Monday, June 3, 2013 8:34 PM
  • Thanks. Query in IE is failing but worked in Firefox. Can you please confirm the name and version of the browser? Until we fix the issue as an alternative you may try using another brower and see it that works.


    Rahul Sharma

    Monday, June 3, 2013 8:41 PM
  • Used Firefox 15.0.1 in Ubuntu and it fails. Tried with Chrome and it works fine. :)

    nasayoo

    Monday, June 3, 2013 8:44 PM
  • Thanks once again. We will investigate.

    Rahul Sharma

    Monday, June 3, 2013 8:48 PM
  • Hello Nasayoo,

    Does the issue still persists? If yes, does clearing the cookies help?


    Rahul Sharma

    Thursday, June 6, 2013 1:05 AM