locked
The name of the site adjacent to the site icon disappears. However it is configured in the section title. RRS feed

  • Question

  • The name of the site adjacent to the site icon disappears. However it is configured in the section title.
    This is happening in the production environment and had not happened before in the environments of Development, Testing and Pre-Production.
    This is an installation of Project Server 2007 and WSS 3.0.
    The sole difference is that this environment is set up as a farm (with a front end server and application server)
    Any help is welcome.
    Thanks!

    Juan Pablo.
    surpoint.blogspot.com
    geeks.ms/blogs/jpussacq
    @jpussacq
    HispaPoint: comunidad sharepoint de habla hispana
    • Moved by Mike Walsh FIN Friday, July 2, 2010 3:17 AM Project Server user (From:SharePoint - Design and Customization (pre-SharePoint 2010))
    Thursday, July 1, 2010 8:58 PM

Answers

  • Hi Jpussacq,

    Is it happening with PWA site or workspaces??

    Ideally name/title comes from PWA(as Admin) >> Site Action>>Site Settings > Title, Description, and Icon.

    Hope this helps

    Thanks

    MOhit

     


    Please remember to click “Mark as Answer” on the post that helps you, and to click “Unmark as Answer” if a marked post does not actually answer your question. This can be beneficial to other community members reading the thread. Regards, MOhit - MSFT (Project) Microsoft Online Community Support
    Monday, July 5, 2010 8:45 PM