none
Why has my post been logged as SPAM ? I am trying to get help with a failing Microsoft Server product. RRS feed

  • Question

  • I just posted a question in the Windows Server 2016 Essentials forum and it got marked as SPAM.

    Thanks Microsoft.

    https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/20a058c1-aefb-4df4-b771-e7370b938470/windows-server-2016-essentials-not-syncing-domain-passwords-with-office-365?forum=ws16essentials

    Monday, February 12, 2018 8:43 AM

Answers

All replies

  • Please verify your account posting in this sticky thread.

    For any future people who stumble across this thread, please click the link below and look for the current verification thread as a 
    sticky:
    http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/home?forum=reportabug
    (Courtesy of Mike Laughlin).


    Thanks & Regards,

    Vincenzo Di Russo
    Microsoft® MVP Windows Insider - Internet Explorer, Windows & Security Expert - since 2003.
    Moderator in the Microsoft Community and TechNet Forums
    My Windows Insider MVP Profile

    Monday, February 12, 2018 12:40 PM
    Moderator
  • This happens for new forums users that have not yet been verified. Also I just checked and you post is not marked spam, the message you get is deceiving.

     

     



    Regards, Dave Patrick ....
    Microsoft Certified Professional
    Microsoft MVP [Windows Server] Datacenter Management

    Disclaimer: This posting is provided "AS IS" with no warranties or guarantees, and confers no rights.

    Monday, February 12, 2018 1:31 PM
    Moderator