none
RSS Feeds not working in Outlook 2010 /Exhange 2010. RRS feed

  • Question

  • Hey guys,

    For the last 6 months, my RSS feeds has been working for a limited time and then stopped working for a long period. It has done that several times by now. Can anybody confirm that there is a problem related to the RSS feeds and Outlook?


    Kent Agerlund | My blogs: http://blog.coretech.dk/author/kea/ and http://scug.dk/ | Twitter @Agerlund | Linkedin: /kentagerlund
    Tuesday, November 15, 2011 6:15 PM

Answers

  • Confirmed, we haven't been able to figure it out yet, we are still looking at it.
    Community Forums Program Manager
    Tuesday, November 15, 2011 7:40 PM
    Answerer

All replies

  • Confirmed, we haven't been able to figure it out yet, we are still looking at it.
    Community Forums Program Manager
    Tuesday, November 15, 2011 7:40 PM
    Answerer
  • glad to hear that, if it is any help. Then my rss feeds worked great for two days until this morning.
    Kent Agerlund | My blogs: http://blog.coretech.dk/author/kea/ and http://scug.dk/ | Twitter @Agerlund | Linkedin: /kentagerlund
    Tuesday, November 15, 2011 7:41 PM
  • my rss feeds worked great for two days until this morning.

    Does Outlook get its feeds independently?   FWIW I thought that I had repro'd your symptom with IE (only when subscribing?) but then it turned out that the subscription eventually worked and  WLMail was able to see the feeds that IE's scheduled feed reading got.

    See

    http://social.microsoft.com/Forums/en-CA/reportabug/thread/2a60da4f-7d1b-44e2-8424-7ab11b6f606a

    for more details, diagnostic suggestions and possible workarounds.


    HTH

    Robert Aldwinckle
    ---

    Thursday, November 17, 2011 5:27 AM