locked
Can't open a backup file after automatically update from PP2 to PP3 RRS feed

  • Question

  • My WHS had been automatically updated from PP2 to PP3.

    I've updated all my Vista 32 PC to W7 32.

    Two days after, I had to make a clean install on one PC and, when I try to mount every backup of this PC, it stops at 81 %.

    This happened on all of my backups since I reinstall the WHS connector.
    I've repaired the backup database with no problem.
    I can read the new backup but I can't still read the previous backup.

    Here is the last lines of the last log :
    [04/12/2009 09:39:37 1758] PrepareBackupServerForMount: The backup server reported 92 percent complete
    [04/12/2009 09:39:38 cac] OnProgress: UI progress = 73%
    [04/12/2009 09:39:38 1758] PrepareBackupServerForMount: The backup server reported 93 percent complete
    [04/12/2009 09:39:38 1758] PrepareBackupServerForMount: The backup server reported 94 percent complete
    [04/12/2009 09:39:39 cac] OnProgress: UI progress = 75%
    [04/12/2009 09:39:39 1758] PrepareBackupServerForMount: The backup server reported 95 percent complete
    [04/12/2009 09:39:39 1758] PrepareBackupServerForMount: The backup server reported 96 percent complete
    [04/12/2009 09:39:40 cac] OnProgress: UI progress = 76%
    [04/12/2009 09:39:41 cac] OnProgress: UI progress = 76%
    [04/12/2009 09:39:41 1758] PrepareBackupServerForMount: The backup server reported 97 percent complete
    [04/12/2009 09:39:41 1758] PrepareBackupServerForMount: The backup server reported 98 percent complete
    [04/12/2009 09:39:41 1758] PrepareBackupServerForMount: The backup server reported 99 percent complete
    [04/12/2009 09:39:42 cac] OnProgress: UI progress = 79%
    [04/12/2009 09:39:42 1758] PrepareBackupServerForMount: The backup server reported 100 percent complete
    [04/12/2009 09:39:42 1758] PrepareBackupServerForMount: Waiting for the backup server completed
    [04/12/2009 09:39:42 1758] TICK,PREPED, 132835
    [04/12/2009 09:39:42 1758] Creating volume
    [04/12/2009 09:39:42 1758] MountedRestoreHelper::CreateVolume() - Success with IOCTL_BACKUPREADER_CREATE_VOLUME, volumeID=0
    [04/12/2009 09:39:43 cac] OnProgress: UI progress = 80%
    [04/12/2009 09:39:43 1758] Driver transition (created RW volume) OK
    [04/12/2009 09:39:43 1758] Mounting Read/Write volume
    [04/12/2009 09:39:43 1758] MountedRestoreHelper::Mount() - Success with IOCTL_BACKUPREADER_MOUNT_VOLUME IOCTL
    [04/12/2009 09:39:43 1758] TICK,THREAD STARTED, 133334
    [04/12/2009 09:39:43 1758] Driver transition (mounted RW volume) OK
    [04/12/2009 09:39:43 1758] Extending
    [04/12/2009 09:39:43 ca8] Error reading cluster 0 count 8192
    [04/12/2009 09:39:43 c58] OnQueryCancelAutoPlay() wParam=19, lParam=10000000 DriveType=3
    [04/12/2009 09:39:43 c58] Z: = \Device\HomeServer20
    [04/12/2009 09:39:43 c58] Canceling AutoPlay event, wParam=19, lParam=10000000
    [04/12/2009 09:39:44 cac] OnProgress: UI progress = 81%
    [04/12/2009 09:39:45 cac] OnProgress: UI progress = 81%
    [04/12/2009 09:39:46 cac] OnProgress: UI progress = 81%
    [04/12/2009 09:39:47 cac] OnProgress: UI progress = 81%
    [04/12/2009 09:39:48 cac] OnProgress: UI progress = 81%
    [04/12/2009 09:39:49 cac] OnProgress: UI progress = 81%
    [04/12/2009 09:39:50 cac] OnProgress: UI progress = 81%
    [04/12/2009 09:39:51 cac] OnProgress: UI progress = 81%
    [04/12/2009 09:39:52 cac] OnProgress: UI progress = 81%
    [04/12/2009 09:39:53 cac] OnProgress: UI progress = 81%
    [04/12/2009 09:39:53 1758] ERROR: waiting for the read/write drive to appear failed at restoreoffproc.exe -v 0 -X 952285232
    [04/12/2009 09:39:53 ca8] MountedRestoreHelper::GetClusterRequestFromDriver() - IoCtl returned 0x5
    [04/12/2009 09:39:53 ca8] Got a invalid cluster request, this is okay
    [04/12/2009 09:39:53 ca8] MountedRestoreHelper::GetClusterRequestFromDriver() - returned 0x3EE
    [04/12/2009 09:39:53 ca8] RestoreHelper::T_ClusterThread - an error occurred (22), closing up the driver
    [04/12/2009 09:39:53 ca8] MountedRestoreHelper::UnMount() - FAILED with IOCTL_BACKUPREADER_DELETE_VOLUME IOCTL
    [04/12/2009 09:39:53 ca8] Total cluster reads=1, writes=0, errors=1.
    [04/12/2009 09:39:53 1758] MountedRestoreHelper::UnMount() - Success with IOCTL_BACKUPREADER_DELETE_VOLUME IOCTL
    [04/12/2009 09:39:53 cac] OnProgress: UI progress = 81%
    [04/12/2009 09:39:53 cac] ERROR: RestoreHelper::Unable to mount drive. Error 10
    [04/12/2009 09:39:53 1758] Exiting thread...
    [04/12/2009 09:39:58 c58] Calling m_Restore.UnMountDrive
    [04/12/2009 09:39:58 c58] m_Restore.UnMountDrive returned

    Can someone help me ?

    Regards.

    Friday, December 4, 2009 5:32 PM