locked
Importing default solution error: LoadDeploymentSettings RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I'm trying to import default solution from one server to another.
    I'm getting this from Trace Log, which is not really helpful:

    # CRM Tracing Version 2.0
    # LocalTime: 2013-08-05 09:30:50.233
    # Categories: 
    # CallStackOn: No
    # ComputerName: CRM-DEV02
    # CRMVersion: 5.0.9900.1060
    # DeploymentType: OnPremise
    # ScaleGroup: 
    # ServerRole: AppServer, AsyncService, DiscoveryService, ApiServer, HelpServer, DeploymentService, SandboxServer, DeploymentManagementTools

    [2013-08-05 09:30:50.233] Process: w3wp |Organization:bfd6eebe-2476-49bf-8084-d03796b01575 |Thread:    3 |Category: Platform.Metadata |User: 00000000-0000-0000-0000-000000000000 |Level: Error |ReqId: de79c9d1-aece-46b8-bae7-6c7cac0901d7 | <>c__DisplayClass1.<LoadMetadataContainerFromDatabase>b__0  ilOffset = 0x0
    >Multi-org sharable cache loading system and non-system metadata with build number 5.0.9690.3448 and language 1033


    And in system log, I got this:

    CrmTrace encountered an error. Additional Info:Error in LoadDeploymentSettings [LocatorService.Instance], Stack Trace :    at System.Environment.GetStackTrace(Exception e, Boolean needFileInfo)
       at System.Environment.get_StackTrace()
       at Microsoft.Crm.CrmTraceSettings.Load(String traceDirectory)
       at Microsoft.Crm.CrmTrace.get_RefreshTrace()
       at Microsoft.Crm.CrmTrace.Write(Guid orgId, TraceCategory traceCategory, TraceLevel traceLevel, Int32 skipFrames, String format, Object[] args)
       at Microsoft.Crm.CrmTrace.TraceFormat(Guid orgId, TraceCategory traceCategory, TraceLevel traceLevel, String format, Object[] args)
       at Microsoft.Crm.LocatorCache..ctor(LocatorServiceContext locatorServiceContext)
       at Microsoft.Crm.ServerLocatorService..ctor(LocatorServiceContext locatorServiceContext)
       at Microsoft.Crm.LocatorService..ctor(ILocatorService service, LocatorServiceContext locatorServiceContext)
       at Microsoft.Crm.LocatorService..cctor()
       at Microsoft.Crm.LocatorService.get_Instance()
       at Microsoft.Crm.FeatureControlChecker..ctor()
       at Microsoft.Crm.FeatureControlChecker..cctor()
       at Microsoft.Crm.MainApplication.Application_OnStart()
       at System.RuntimeMethodHandle._InvokeMethodFast(IRuntimeMethodInfo method, Object target, Object[] arguments, SignatureStruct& sig, MethodAttributes methodAttributes, RuntimeType typeOwner)
       at System.RuntimeMethodHandle.InvokeMethodFast(IRuntimeMethodInfo method, Object target, Object[] arguments, Signature sig, MethodAttributes methodAttributes, RuntimeType typeOwner)
       at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture, Boolean skipVisibilityChecks)
       at System.Reflection.RuntimeMethodInfo.Invoke(Object obj, BindingFlags invokeAttr, Binder binder, Object[] parameters, CultureInfo culture)
       at System.Reflection.MethodBase.Invoke(Object obj, Object[] parameters)
       at System.Web.HttpApplication.InvokeMethodWithAssert(MethodInfo method, Int32 paramCount, Object eventSource, EventArgs eventArgs)
       at System.Web.HttpApplication.ProcessSpecialRequest(HttpContext context, MethodInfo method, Int32 paramCount, Object eventSource, EventArgs eventArgs, HttpSessionState session)
       at System.Web.HttpApplicationFactory.EnsureAppStartCalled(HttpContext context)
       at System.Web.HttpApplicationFactory.GetApplicationInstance(HttpContext context)
       at System.Web.HttpRuntime.ProcessRequestInternal(HttpWorkerRequest wr)
       at System.Web.Hosting.ISAPIRuntime.ProcessRequest(IntPtr ecb, Int32 iWRType) (Reporting Process:w3wp, AppDomain:C:\Program Files\Microsoft Dynamics CRM\CRMWeb\)


    Does anyone know what is going wrong?

    Thank you

    Monday, August 5, 2013 8:30 AM

All replies

  • Hi,

    So you have two CRM organizations on different servers and you have exported the default solution from one organization and tried to import it into the second organization? What errors are you seeing during import?

    Monday, August 5, 2013 10:12 AM
  • Yes,

    I have an organization on one server and the clear install of CRM on another server. Two organizations, two servers. I need to copy all customizations to the clear install server.

    Well, that's the weird part, I don't get any log. Just a common message, that something went wrong, I should contact my administrator or I can contact MS Support. But no log or meaningful message offered. I can see just logs in Tracert and in Windows Log (both are up in my first post).

    Monday, August 5, 2013 11:34 AM