none
Explain to me Xarmin.Forums RRS feed

  • Question

  • I don't get Xarmin.Forums

    First I got these two visual menu thingys, Tabbar.xml having an error, and Toolbar.xml not having an error. But I can;t drag any controls. It won't let me. THIS MAKES ABSOLUTE NO SENSE TO ME! 

    This is the code in Tabbar.xml:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <android.support.design.widget.TabLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
        xmlns:app="http://schemas.android.com/apk/res-auto"
        android:id="@+id/sliding_tabs"
        android:layout_width="match_parent"
        android:layout_height="wrap_content"
        android:background="?attr/colorPrimary"
        android:theme="@style/Base.ThemeOverlay.AppCompat.Dark.ActionBar"
        app:tabIndicatorColor="@android:color/white"
        app:tabGravity="fill"
        app:tabMode="fixed" />

    And this is the code in Toolbar.xml:

    <android.support.v7.widget.Toolbar
        xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
        android:id="@+id/toolbar"
        android:layout_width="match_parent"
        android:layout_height="wrap_content"
        android:background="?attr/colorPrimary"
        android:theme="@style/ThemeOverlay.AppCompat.Dark.ActionBar"
        android:popupTheme="@style/ThemeOverlay.AppCompat.Light" 

    I don't know what to do, I picked blank, and I don't understand. Can someone please tell me how this works? Thank you!

    • Moved by CoolDadTx Friday, October 11, 2019 1:59 PM Third party product
    Friday, October 11, 2019 2:53 AM

Answers