none
Machine OS Activation fails

    Question

  • Hi All,

    We have a License Server with VAMT, although for a machine it is through an error "Unknown error (0x80131904)".

    Earlier it was showing a WMI error. At that time I had stopped the WMI Service--> Renamed repository folder to repository.old from wbem folder, restarted the WMI Service.

    Please suggest if any solutions applicable for above Unknown error.

    Thanks,

    Hemanth


    Regards, Hemanth The Trusted Admin

    • Moved by Just KarlModerator Wednesday, September 30, 2015 2:31 PM Looking for the correct forum.
    Tuesday, September 29, 2015 2:09 PM

Answers

All replies

  • Hello,

    The TechNet Wiki Discussion Forum is a place for the TechNet Wiki Community to engage, question, organize, debate, help, influence and foster the TechNet Wiki content, platform and Community.

    Please note that this forum exists to discuss TechNet Wiki as a technology/application.

    As it's off-topic here, I am moving the question to the Where is the forum for... forum.

    Karl


    When you see answers and helpful posts, please click Vote As Helpful, Propose As Answer, and/or Mark As Answer.
    My Blog: Unlock PowerShell
    My Book: Windows PowerShell 2.0 Bible
    My E-mail: -join('6D73646E5F6B61726C406F75746C6F6F6B2E636F6D'-split'(?<=\G.{2})'|%{if($_){[char][int]"0x$_"}})

    Wednesday, September 30, 2015 2:21 PM
    Moderator
  • Hello,

    I'd probably ask in the Windows Server General forum.

    Karl


    When you see answers and helpful posts, please click Vote As Helpful, Propose As Answer, and/or Mark As Answer.
    My Blog: Unlock PowerShell
    My Book: Windows PowerShell 2.0 Bible
    My E-mail: -join('6D73646E5F6B61726C406F75746C6F6F6B2E636F6D'-split'(?<=\G.{2})'|%{if($_){[char][int]"0x$_"}})

    Wednesday, September 30, 2015 2:30 PM
    Moderator