locked
Re: validation RRS feed

  • Question

  • Diagnostic Report (1.7.0066.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Genuine
    Validation Code: 0
    Online Validation Code: N/A
    Cached Validation Code: N/A
    Windows Product Key: *****-*****-

    Windows Product Key Hash: XPfxGkd+SaYWqIyXYZav/kIic8c=
    Windows Product ID:Windows Product ID Type: 2
    Windows License Type: OEM SLP
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010300.2.0.hom
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    ID: {418BA54F-2F33-4C21-AD4D-74C24BB76A77}(3)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.7.59.1
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic: 025D1FF3-171-1
    Resolution Status: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: 0
    File Exists: Yes
    Version: 1.7.18.5
    WgaTray.exe Signed By: Microsoft
    WgaLogon.dll Signed By: Microsoft

    OGA Data-->
    Office Status: 102
    OGA Version: Registered, 1.6.21.0
    Signed By: Microsoft
    Office Diagnostics: 025D1FF3-171-1

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{418BA54F-2F33-4C21-AD4D-74C24BB76A77}</UGUID><Version>1.7.0066.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010300.2.0.hom</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-JFP8W</PKey><PID>76477-OEM-2111907-00111</PID><PIDType>2</PIDType><SID>S-1-5-21-3727547992-3401114916-688853437</SID><SYSTEM><Manufacturer>TOSHIBA</Manufacturer><Model>Satellite M105</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>TOSHIBA</Manufacturer><Version>V1.70</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="31"/><Date>20060422000000.000000+000</Date><SLPBIOS>TOSHIBA,TOSHIBA,TOSHIBA,TOSHIBA</SLPBIOS></BIOS><HWID>C14C3B07018400DE</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Pacific Standard Time(GMT-08:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>2</stat><msppid></msppid><name>Toshiba</name><model>Satellite</model></SBID><OEM/><BRT/></MachineData>   <Software><Office><Result>102</Result><Products><Product GUID="{91120409-6000-11D3-8CFE-0150048383C9}"><LegitResult>100</LegitResult><Name>Microsoft Office Standard Edition 2003</Name><Ver>11</Ver><Val>17B6530516AF9F6</Val><Hash>08I31dXnnkH/MgwjKVhRu2rGg6Q=</Hash><Pid>70141-OEM-5625154-27097</Pid><PidType>13</PidType></Product></Products></Office></Software></GenuineResults> 

     

    Saturday, December 29, 2007 1:53 AM

Answers

  • SGC,

     

     

    Please re-run the Diag Tool and provide ALL of the results. You edited the product key. Thank you.

     

     

    Stephen Holm, MS

     

    Tuesday, January 1, 2008 12:31 AM

All replies

  • SGC,

     

     

    Please re-run the Diag Tool and provide ALL of the results. You edited the product key. Thank you.

     

     

    Stephen Holm, MS

     

    Tuesday, January 1, 2008 12:31 AM
  • well its good that you ran the diagnostic tool but you did not mention whats the issue with your computer.....

    Provide more details
    Tuesday, January 1, 2008 6:14 PM