locked
Problem with authentication in one-way trust RRS feed

  • Question

  • We took our production database of CRM 4 UR5 and brought into into a test forest that has a one-way external trust to the production domain (prod domain also contains the users in the CRM database).

    I can successfully add users from the production domain into the test CRM instance (add them manually to UserGroup and ReportingGroup, then add to CRM and they can authenticate successfully).  However, I'm having a problem with an existing user.  The user was present in the database before it was copied to the test CRM instance.  That user can no longer authenticate, even though they're in the UserGroup and ReportingGroup in the test domain.  I've checked that the ActiveDirectoryGuid field matches their ObjectGuid in the production domain.


    http://sharepoint.nauplius.net
    Thursday, May 13, 2010 2:59 PM

Answers

  • Hi Trevor,

    What I would recommend is edit that user's record in crm and assign a different or bogus user name.  Then re-add the user following the method you used and worked ok with the other users.


    Alex Fagundes - www.PowerObjects.com
    Monday, May 17, 2010 2:10 PM

All replies

  • Hi Trevor,

    What I would recommend is edit that user's record in crm and assign a different or bogus user name.  Then re-add the user following the method you used and worked ok with the other users.


    Alex Fagundes - www.PowerObjects.com
    Monday, May 17, 2010 2:10 PM
  • That worked.  Thanks!
    http://sharepoint.nauplius.net
    Thursday, May 20, 2010 10:10 PM