locked
Cannot "Start a New Session" RRS feed

  • Question

  • OK - so I just loaded the SharedView Beta and after signing in - first thing I try is to "Start a New Session" - I click on that option and it simply disappears - nothing happens. I 'suspect' this is not normal (although with Microsoft one never knows). Any thoughts/suggestions? My e-mail is dennish@jpdonmoyer.com

    Thanks

    Wednesday, November 21, 2007 1:43 PM

Answers

  • Hello DHJPD,

    Are you still encountering this issue?  If so, please return to the forums and we can assist you.  Thanks.

    Monday, December 3, 2007 3:42 PM

All replies

  • Well, I guess I'll reply to myself as no one else did - LOL. Apparently this is NOT the place to get answers to 'SharedView' problems. Guess I'll go home and eat some turkey.

    Wednesday, November 21, 2007 10:05 PM
  • Hi Dennis,

     

    Sorry for the delay in response - we try to get to most reponses within 8 business hours (Pacific Std Time). 

     

    What is the Windows Live ID that you're using (don't include the password)?  Also, if you could please reply and attach the client log file, that would be helpful.  To find it, click the Windows Start, Run command, and type in %TEMP%.  This will open your temp folder.  Then find the file: sharedview-debugX0.txt  (where X is the day of the week starting with Monday, and Y is the instance run on that day).  For example, it will probably be sharedview-debug30.txt on a Wednesday.  Check the file date to be sure as well.

     

    Having that file will help us get to the root of the problem.

     

    thanks

    Cameron

    Thursday, November 22, 2007 1:26 AM
  • Hello DHJPD,

    Are you still encountering this issue?  If so, please return to the forums and we can assist you.  Thanks.

    Monday, December 3, 2007 3:42 PM