locked
MSCRM 2013: Letter Entity from field is not getting autopopulated RRS feed

  • Question

  • Hi Friends,

    Recently we migrated to CRM 2013 from CRM 2011. We have one custom entity.When we create letter from that entity,"from" field is not getting auto populated with logged in user.Couldn't find the RC. Please help us if you aware of this issue. Thanks

    Tuesday, July 8, 2014 4:46 AM

All replies

  • Can you explain what you mean by 'Couldn't find the RC'. Is this an abbreviated error message ?

    Microsoft CRM MVP - http://mscrmuk.blogspot.com/ http://www.excitation.co.uk

    Tuesday, July 8, 2014 9:01 AM
    Moderator
  • Hi,

    It seems like there's some custom script on load of your Letter that clears out the "from" field. Can you check if you have anything like that? Also "Couldn't find the RC" that you're referring to, is that an error message alert you're getting?


    Admin QuikView Solution for CRM 2013

    Tuesday, July 8, 2014 10:13 AM
  • Hi David, Thanks for the response. Sorry for the ambiguous statement. I was telling I couldn't find out the Root Cause(RC). It didn't throw any error.

    It is populating the "from" field when form is opened directly from letter entity. But when I create letter from my custom entity, it is not populating the "from" field. And this is happening only on CRM 2013 but not on CRM 2011.

    Tuesday, July 8, 2014 10:47 AM
  • Thanks for the response. Sorry for the ambiguous statement. I was telling I couldn't find out the Root Cause of this issue(RC).

    I checked the onload scripts. there is no function which clears the "from" field. This field is getting populated when we create letter directly from Letter entity. But not from my Custom entity.  And this is happening only on CRM 2013 but not on CRM 2011.
    Tuesday, July 8, 2014 10:50 AM