locked
The site address isn't valid

    Question

  •  

    Similar  to other postings in this forum, I am working with a longstanding website, bchydro.com, that cannot be added as a site in Webmaster Tools -- it produces the error "The site address isn't valid".

     

    The site does appear in the Live Search index when I search on "BC Hydro", so I am confused by the error.

     

    Please advise,

     

    Bryan

    Tuesday, January 06, 2009 8:00 PM

All replies

  • Hi Bryan,

     

    I've added your site to a small list of sites with the same complaint. I'll update this thread as soon as we have more information.

     

    Thanks for your patience.

     

    Brett

     

    Tuesday, January 06, 2009 11:49 PM
  • Hi Brett

     

    I've exactly the same issue. I'm not able to submit our website 'www.hindin.co.nz'. I get the the error 'The site address isn't valid'. Could you please advise on how to sort this out?

     

    Thanks and Regards,

    Vivek

    Tuesday, January 20, 2009 12:19 AM
  • Hi Brett,

    Any update on this item?

    Thanks,

    Bryan
    Thursday, January 22, 2009 5:41 PM
  •  My apologies for the delay, but they are still investigating the issue.

     

    hindin, I will add your site to the list.

    Brett 

     

    Monday, January 26, 2009 5:09 PM
  • Hi Brett,

    Any progress/updates?

    Cheers.
    Monday, February 09, 2009 2:02 AM
  • Unfortunately no. This issue is really spotty and we are having trouble reproing these errors. That said, the test team is still working to fix the issue.


    Brett
    Program Manager, Live Search Webmaster Tools
    • Marked as answer by Brett Yount Thursday, February 12, 2009 10:29 PM
    • Unmarked as answer by BryanTR Thursday, February 26, 2009 12:13 AM
    Thursday, February 12, 2009 10:29 PM
  • I'm having the same issue with www.tractorfan.nl.

    Here's what I did:

    - I authorized the site a couple of months ago
    - Yesterday it told me it wasn't authorized
    - I checked the XML file and it was unchanged and working
    - Uploaded the XML file again, just to be sure
    - I decided to remove the site, so I could for a revalidation
    - Now I've got the same error as BryanTR
    Thursday, February 19, 2009 8:01 AM
  • Looking for an update on this issue, please. This issue is now seven weeks old.

    Thanks,

    Bryan
    Thursday, February 26, 2009 12:16 AM
  • Hi,

    We are still reviewing these issues. I also noticed that some are having problems authenticating their site (i.e the address is valid, you have an authentication code, but it doesn't seem to work) which is a different issue than the subject of this thread.

    Brett
    Program Manager, Live Search Webmaster Tools
    • Marked as answer by Brett Yount Thursday, February 26, 2009 5:11 PM
    • Unmarked as answer by BryanTR Monday, March 16, 2009 5:15 PM
    Thursday, February 26, 2009 5:11 PM
  • Hi Brett

    I could add my site to Live Search. Thanks for your help:)

    Cheers,

    Vivek

    Monday, March 02, 2009 1:02 AM
  • Hi Brett,

    Hopefully this helps you out on this bug. I realized that my site uses a whitespace filter, which when active causes the bug to come up. I assume the crawler has a hard time reading through one long line of source code. Both the Live crawler and Yahoo! crawler fail to parse the lack of whitespace where as Google has no issues. I suggest you enhance the crawler to be able to handle the lack of whitespace if you wish to continue to be competitive with Google.
    Wednesday, March 04, 2009 7:11 AM
  • Hi, checking in for an update on this ticket.

    Any details you can provide would be appreciated.

    BTW, the whitespace filter suggesttion does not appear to affect my URL as my client is does not appear to be using a whitespace filter.

    Regards,

    Bryan
    Monday, March 16, 2009 5:19 PM
  • why i cannot also add dpsi.ph as a site in webmaster tools? Can someone help me?
    Friday, March 20, 2009 4:32 AM
  • Please advise how to escalate this issue.  It is now 4.5 months old and I am now being ignored.

    Monday, April 20, 2009 6:07 PM
  • Seeing the same issue here: trying to add www.gamblingcompliance.com, and am told that this site isnt valid.
    Thursday, May 07, 2009 3:14 PM