none
Technet Forum Search requestreducedscript.js Error RRS feed

  • Question

  • Hi,

    All users in our support team are experiencing an error when attepting to use Technet Search.

    "Webpage error details

    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; MS-RTC LM 8)
    Timestamp: Thu, 15 Nov 2012 11:52:11 UTC

    Message: Object doesn't support this property or method
    Line: 1
    Char: 212
    Code: 0
    URI: (Link removed as account not yet verified, however RequestReducedScript.js is the last aspecte of it.) Will post updated link when I have verified the account) 

    Due to application compatibility issues we are an IE 8 with JRE 1.5.x rather than JRE1.6/7. Im of the mindset that this is a JRE related issue with 1.5.x however would appreciate some input from the community if they too have seen the above error.

    Its unfortunate as it effectively renders Technet unusable from my support team, as all searches fail.

    Thanks

    Damon

     

    Thursday, November 15, 2012 11:56 AM

Answers

  • Hi Damon,

    We'll need more information to troubleshoot this issue.

    Can you let us know more spefically which search bar is causng this issue? For example, Bing search bar at the TechNet frontpage, or the search bar for forums or the search bar for search within the forum.

    Also what content is being searched? are there special symbols/charaters that may be causing the search error?

    What browser/OS are you currently using that caused the error. Have you tried using other browsers as work around.


    Dengqiang "Robin" Ren (Chinasoft) EPX Service Engineering Support Team

    Thursday, November 15, 2012 11:18 PM

All replies

  • I sent this as a bug request. Thanks!

    Ed Price (a.k.a User Ed), SQL Server Customer Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)

    Thursday, November 15, 2012 10:48 PM
    Owner
  • Hi Damon,

    We'll need more information to troubleshoot this issue.

    Can you let us know more spefically which search bar is causng this issue? For example, Bing search bar at the TechNet frontpage, or the search bar for forums or the search bar for search within the forum.

    Also what content is being searched? are there special symbols/charaters that may be causing the search error?

    What browser/OS are you currently using that caused the error. Have you tried using other browsers as work around.


    Dengqiang "Robin" Ren (Chinasoft) EPX Service Engineering Support Team

    Thursday, November 15, 2012 11:18 PM
  • Hi, apologies for the lengthy delay.

    This happens from both the Bing Search bar within "Technet" and the Forums Search option. Same error

    As mentioned in the original post, we are an IE8 with JRE 1.5.08 environment, running on XP Service Pack2. The site is classied as Internet Zone within our Zonemap, however adding it to Trusted sites (through Group Policy) does not resolve the situation.

    The option of using other browsers is not workable, we are a financial instituion with restrictions on software. IE is our only supported browser.

    Thanks

    Damon

    Friday, January 25, 2013 3:43 PM