none
Horrible Post editor bugs RRS feed

  • Question

  • Ok, this is with Firefox 2, for reference.

    First of all:

    - Clicking on FontName brings up the dropdown at a fixed location on the page, so it's only valid if you *don't* scroll down. If you scroll down, you can't even see the horrible thing. Same thing applies to Font Size selection.

    Try it. Scroll down the page and use it.

    - Why on earth does it mess with my formatting?!

    What I see in the post editor is horribly different to what I get when I post!

    If I highlight some text and set it to Courier New, it looks ok in the editor, but when you post, it goes back to Arial or whatever the default is!

    If I edit the HTML and put <pre> tags around it, it looks Ok in the editor, but when you post, they have no effect!

    Bloody hell.


    Can we please just get [code] tags and a not-so-rich text editor?! Can you make it similar to vBulletin or whatever Autodesk uses for The Area (http://area.autodesk.com/index.php/forums/) Their text editor is infinitely better! It's a joy to use. Oh, and it's relatively simple too.
    Saturday, June 14, 2008 9:41 AM

Answers

All replies

  • Scorpion:

    What browser are you using? The first problem with the FontName dropdown occurs for me only on SeaMonkey/FireFox. It works correctly on IE6 (I haven't tried IE7).

    However on both Mozilla and IE6, if I scroll the main window while the drop-down is shown, the dropdown scrolls with the window.

    I agree that the Reply window is just awful. See the post

    Reply window issues by davewilk on Sunday, June 08, 2008 7:48:29 AM

    About the only thing I like about the new Reply window as compared to the old forums is that my Mozilla spell-checker works in it.


    David Wilkinson | Visual C++ MVP
    Saturday, June 14, 2008 10:54 AM
  • Indeed, I'm using Firefox 2 (as my first sentence stated :)).

    I just found another bug just by clicking on your link when previewing the thread :).

    It takes you to the wrong place. You have to first view the thread, then click.

    I'll make a separate thread for this one.
    Saturday, June 14, 2008 11:54 AM
  • This appears to be fixed (by various updates over 3+ years). Thanks!

    Ed Price a.k.a User Ed, Microsoft Experience Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)

    Wednesday, February 8, 2012 1:06 AM
    Owner