locked
Visual basic 2005:Debugger isue: Breakpoint will not be hit,Invalid file line. RRS feed

  • Question

  • Hi,

    I tried to compile my code with /CLR :OLD_SYNTAX option in VS2005 .After that my breakpoint is not getting hit.It says "Invalid File Line".

    On attaching an application ,these messages apperas on other window:

    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\LabVIEW.exe', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ntdll.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\kernel32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ws2_32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msvcrt.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ws2help.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\advapi32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\rpcrt4.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\secur32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\shlwapi.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\gdi32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\user32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\setupapi.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\shell32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\winmm.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\oleaut32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\ole32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\imm32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\netapi32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.Windows.Common-Controls_6595b64144ccf1df_6.0.2600.2982_x-ww_ac3f9c03\comctl32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\winspool.drv', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\comdlg32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msvcr71.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msvcp71.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\MSCTF.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\xpsp2res.dll', Binary was not built with debug information.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\MSCTFIME.IME', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\apphelp.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\clbcatq.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\comres.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\version.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\shdocvw.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\crypt32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msasn1.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\cryptui.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\wintrust.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\imagehlp.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\wininet.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\normaliz.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\urlmon.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\iertutil.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\wldap32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\uxtheme.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\dnsapi.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\iphlpapi.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\icmp.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\mswsock.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\winrnr.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\wshbth.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\rasadhlp.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\rsaenh.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\hnetcfg.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\wshtcpip.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msimg32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\msi.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\Shared\nicont.dll', Binary was not built with debug information.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\Shared\NICONTDT.dll', Binary was not built with debug information.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\riched20.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\lksock.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\lkdynam.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\lksec.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\wsock32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\resource\nitaglv.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\lkbrow.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\lkrealt.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\resource\Framework\Providers\lvdesktop.mxx', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\resource\Framework\Providers\LvProjectProxy.mxx', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\resource\Framework\Providers\LvRealTimeCoreProvider.mxx', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\resource\Framework\Providers\MVEProvider.mxx', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\QtCore4.dll', Binary was not built with debug information.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\QtXml4.dll', Binary was not built with debug information.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\QtGui4.dll', Binary was not built with debug information.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\resource\Framework\Providers\mxLvProvider.mxx', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\resource\Framework\Providers\variable.mxx', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\resource\Framework\lvMax.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\resource\MathScriptParser.dll', Binary was not built with debug information.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\mscoree.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\resource\mesa.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\mscms.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\icm32.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\SupportSoft_Amer_Motorola\bin\sdcidle.dll', Binary was not built with debug information.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\QtManager.dll', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\Documents and Settings\All Users\LabView_MapsClient\Windows\Debug\xmlrpc_maps_client_lv.dll', Symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.DebugCRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_f75eb16c\msvcr80d.dll', Symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.DebugCRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_f75eb16c\msvcm80d.dll', Symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.DebugCRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_f75eb16c\msvcp80d.dll', Symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\httpapi.dll', No symbols loaded.
    The thread 'Win32 Thread' (0x798) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0x908) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0x11ac) has exited with code 0 (0x0).
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\Documents and Settings\All Users\LabView_MapsClient\Windows\Debug\xmlrpc_maps_client_lv.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\httpapi.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.DebugCRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_f75eb16c\msvcp80d.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.DebugCRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_f75eb16c\msvcm80d.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\WinSxS\x86_Microsoft.VC80.DebugCRT_1fc8b3b9a1e18e3b_8.0.50727.42_x-ww_f75eb16c\msvcr80d.dll'
    First-chance exception at 0x7c812a5b in LabVIEW.exe: Microsoft C++ exception: ni::dsc::exception::InvalidArgument at memory location 0x0012a400..
    'LabVIEW.exe': Loaded 'D:\Profiles\kjdp34\Local Settings\Temp\lvs663.tmp', Binary was not built with debug information.
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\resource\MathScriptParser.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'D:\Profiles\kjdp34\Local Settings\Temp\lvs663.tmp'
    The thread 'Win32 Thread' (0x1408) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0xaf8) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0x944) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0x11d0) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0xfe4) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0x1430) has exited with code 0 (0x0).
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\Program Files\National Instruments\LabVIEW 8.5\resource\nitaglv.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\lkrealt.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\lkbrow.dll'
    The thread 'Win32 Thread' (0x1424) has exited with code 0 (0x0).
    'LabVIEW.exe': Loaded 'C:\WINDOWS\system32\hhctrl.ocx', No symbols loaded.
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\msimg32.dll'
    The thread 'Win32 Thread' (0x6b4) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0x1040) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0x1654) has exited with code 0 (0x0).
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\Program Files\National Instruments\Shared\nicont.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\shdocvw.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\cryptui.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\wininet.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\urlmon.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\iertutil.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\normaliz.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\wintrust.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\imagehlp.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\crypt32.dll'
    'LabVIEW.exe': Unloaded 'C:\WINDOWS\system32\msasn1.dll'
    The thread 'Win32 Thread' (0x94c) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0x854) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0x1088) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0xf28) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0xe4c) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0xec4) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0x1038) has exited with code 0 (0x0).
    The thread 'Win32 Thread' (0x1510) has exited with code 0 (0x0).
    The program '[4916] LabVIEW.exe: Native' has exited with code 0 (0x0).


    I tried compiling with Debugger Type:Managed,Native,Mixed,Auto; but no help.

    Thanks in advance for any help.
    Tuesday, March 31, 2009 8:25 PM