locked
ADOBE PDF DOWNLOAD OPENS MEDIACENTER 11 ?? RRS feed

  • Question

  • Trying to download product manual for something (dishwasher, printer, etc.) When I click the 'run' button Media Center (11) opens. If I save the file to my desktop and open it, Windows Media Center opens. I can't get the PDF file. Any ideas ???? Please help...

    • Moved by Mike Kinsman Monday, January 13, 2014 7:44 PM off topic
    Saturday, January 11, 2014 6:02 PM

Answers

  • Hi,

    The file type association for .pdf files most likely has been changed. If you're using Adobe Reader, here's a method you can try to re associate the correct program:

    1. In Reader, click on Edit -> Preferences
    2. Click on the General category in the upper left
    3. Click the Select Default PDF Handler button
    4. Make sure Adobe Reader appears in the dropdown box and click Apply.
    5. Reboot your PC.

    If that doesn't help, you should try asking this question over in the Windows forums here:

    http://answers.microsoft.com/en-us/windows

    This forum is meant for feedback on the TechNet website/subscriptions, not individual product support.

    Good luck.


    Don't retire TechNet! - (Don't give up yet - 12,575+ strong and growing)


    • Edited by Mike Laughlin Saturday, January 11, 2014 9:44 PM
    • Proposed as answer by Just Karl Monday, January 13, 2014 11:49 PM
    • Marked as answer by Just Karl Sunday, January 26, 2014 2:07 AM
    Saturday, January 11, 2014 9:44 PM

All replies

  • Hi,

    The file type association for .pdf files most likely has been changed. If you're using Adobe Reader, here's a method you can try to re associate the correct program:

    1. In Reader, click on Edit -> Preferences
    2. Click on the General category in the upper left
    3. Click the Select Default PDF Handler button
    4. Make sure Adobe Reader appears in the dropdown box and click Apply.
    5. Reboot your PC.

    If that doesn't help, you should try asking this question over in the Windows forums here:

    http://answers.microsoft.com/en-us/windows

    This forum is meant for feedback on the TechNet website/subscriptions, not individual product support.

    Good luck.


    Don't retire TechNet! - (Don't give up yet - 12,575+ strong and growing)


    • Edited by Mike Laughlin Saturday, January 11, 2014 9:44 PM
    • Proposed as answer by Just Karl Monday, January 13, 2014 11:49 PM
    • Marked as answer by Just Karl Sunday, January 26, 2014 2:07 AM
    Saturday, January 11, 2014 9:44 PM
  • Unfortunately your post is off topic here, in the TechNet Site Feedback forum, because it is not Feedback about the TechNet Website or Subscription.  This is a standard response I’ve written up in advance to help many people (thousands, really.) who post their question in this forum in error, but please don’t ignore it.  The links I share below I’ve collected to help you get right where you need to go with your issue.

    For technical issues with Microsoft products that you would run into as an end user of those products, one great source of info and help is http://answers.microsoft.com, which has sections for Windows, Hotmail, Office, IE, and other products. Office related forums are also here: http://office.microsoft.com/en-us/support/contact-us-FX103894077.aspx

    For Technical issues with Microsoft products that you might have as an IT professional (like technical installation issues, or other IT issues), you should head to the TechNet Discussion forums at http://social.technet.microsoft.com/forums/en-us, and search for your product name.

    For issues with products you might have as a Developer (like how to talk to APIs, what version of software do what, or other developer issues), you should head to the MSDN discussion forums at http://social.msdn.microsoft.com/forums/en-us, and search for your product or issue.

    If you’re asking a question particularly about one of the Microsoft Dynamics products, a great place to start is here: http://community.dynamics.com/

    If you really think your issue is related to the subscription or the TechNet Website, and I screwed up, I apologize!  Please repost your question to the discussion forum and include much more detail about your problem, that could include screenshots of the issue (do not include subscription information or product keys in your screenshots!), and/or links to the problem you’re seeing. 

    If you really had no idea where to post this question but you still posted it here, you still shouldn’t have because we have a forum just for you!  It’s called the Where is the forum for…? forum and it’s here: http://social.msdn.microsoft.com/forums/en-us/whatforum/

    Moving to off topic. 

    Thanks, Mike


    MSDN and TechNet Subscriptions Support <br/> Read the Subscriptions <a href="http://blogs.msdn.com/msdnsubscriptions">Blog! </a>

    Monday, January 13, 2014 7:44 PM