none
Forum totally unusable using Opera 10.10 RRS feed

  • Question

  • As Microsoft does not offer Windows 7 NNTP groups I am forced to use this forum - but it turns out that it is totally unusable using my default browser Opera 10.0.
    When selecting "ask a question" all links and edit fields abover the body edit field are unclickable - that means I can not enter a title nor can I change the topic to "start a discussion". For writing this post I had the "HTML standard ignoring browser" also known as IE.

    From my understanding this forums are for all Windows user - not only those who use IE as default browser. So what's wrong with this forum and when will it be fixed?
    Sunday, January 10, 2010 12:46 PM

Answers

  • Thanks for reporting. We've had bugs submitted by other commmunity members in the past about Opera Browser. Currently, we're focusing on IE and FF. Opera we have bugs around it however, no ETA as to when we'll have these bugs fixed. At the moment, we're focusing on feature and stability related issues for Forums.

    Forums Test Lead
    Thursday, January 14, 2010 9:21 PM

All replies

  • The same for me. Opera 10.10 @ Windows 7.

    http://programe.me
    Sunday, January 10, 2010 11:22 PM
  • Thanks for reporting. We've had bugs submitted by other commmunity members in the past about Opera Browser. Currently, we're focusing on IE and FF. Opera we have bugs around it however, no ETA as to when we'll have these bugs fixed. At the moment, we're focusing on feature and stability related issues for Forums.

    Forums Test Lead
    Thursday, January 14, 2010 9:21 PM