locked
password KB 976494 doesn't work RRS feed

  • Question

  • Hi all,

     

    I try to install the Fix297344 which can be downloaded here : http://support.microsoft.com/kb/976494

    I've received the mail with :

    -----------------------------------------------------------
    -----------------------------------------------------------
    Numéro(s) d'articles BC : 976494
    Langue : All (Global)
    Plate-forme : x64
    Emplacement : (http://hotfixv4.microsoft.com/Windows%207/WindowsServer%202008%20R2/sp1/Fix297344/7600/free/399215_intl_x64_zip.exe )
    Mot de passe : AnpoFVB#)Z

    Try to use the password but no result...

    I need this fix to install my vcenter on a 2008R2 in a windows 2000 domain.

    Thanks for your help.

     

    Wednesday, February 9, 2011 8:47 PM

Answers

  • Dear Customer,

            I'm sorry, this forum is support Microsoft Fix it Center automated troubleshooting tool. Based on your above described your issue was not appears to be a relate "Fix it Center" application. So I suggest you post your issue to http://answers.microsoft.comHere is for general support questions and tell you where can place a posted about your issue. If I misunderstood you, please let me know.


    Please Mark as Answered If this is helpful Or Un-Mark as Answered if it is not helpful.

    Best Regards,
    Yan Jun

    • Marked as answer by Fafafaalex Thursday, February 10, 2011 5:56 AM
    Thursday, February 10, 2011 5:54 AM

All replies

  • Trying to get the same hotfix also in order to install vcenter.

    Having the same problem, the password for the hotfix does not work.

    Thursday, February 10, 2011 1:05 AM
  • Dear Customer,

            I'm sorry, this forum is support Microsoft Fix it Center automated troubleshooting tool. Based on your above described your issue was not appears to be a relate "Fix it Center" application. So I suggest you post your issue to http://answers.microsoft.comHere is for general support questions and tell you where can place a posted about your issue. If I misunderstood you, please let me know.


    Please Mark as Answered If this is helpful Or Un-Mark as Answered if it is not helpful.

    Best Regards,
    Yan Jun

    • Marked as answer by Fafafaalex Thursday, February 10, 2011 5:56 AM
    Thursday, February 10, 2011 5:54 AM
  • my server is running windows 2008 R2 standard without SP1, can i know if this can apply on my server? if not, where to look for the windows 2008 R2 standard 64-bit hot fix ?
    Wednesday, June 8, 2011 11:02 AM