locked
VS2010 devenv command from CC/NAnt fails RRS feed

  • Question

  •  

    We migrated our project from Visual studio 2005 to Visual studio 2010. Post migration, we are seeing build issue in the build server machine. Details are below.

    Win 7 Professional SP1 versioned OS build machine is setup with Cruise control and NAnt script for automated builds with devenv.

    Building with VS 2010 causes a number of projects to start but do not finish.

    The only message appears in the log ( which is generated by /log) is :

    ----Rebuild All started:Project:DWRAPPER, Configuration:BuildWithPortalSVC Win 32-

    ----Rebuild All started:Project:XYZ, Configuration:BuildWithPortalSVC Win 32---

    Count of project failure like above is not the same for every build.

    Building the project(solution file) in IDE is fine and also from the Command line with devenv.

    Here is the command in Nant.

     <exec program="C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 10.0\Common7\IDE\devenv" verbose = "true">
                <arg line="${SolutionFile} /rebuild BuildTwinWithPortalSvc /out ${BuildLog}"/>
            </exec>

    We are stuck here now. there is no other error message that helps to find out what is happening during build of VS 2010 with NAnt.

    • Moved by Amanda Zhu Thursday, May 23, 2013 5:25 AM off-topic issue
    Wednesday, May 22, 2013 6:54 AM

Answers

  • certainly the site  http:\\old.nabble.com\NAnt-f15390.html  did help me. Thanks alot.

    • Marked as answer by BK_MSDN Monday, August 12, 2013 12:41 PM
    Monday, August 12, 2013 12:38 PM

All replies