locked
"White Text of Death" WGA "This copy of Windows is not genuine" RRS feed

  • Question

  • And yet it really IS!!!! The system IS activated!!!

    And there is NO phone support.

    I did an on-line support request. And into the stoney slience it has fallen.

    Is there a human out there that can help?

     

    NOTE: the on-line test says all is well.

     

    Diagnostic Report (1.7.0039.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Invalid License
    Detailed Status: 0xc004f012
    Cached / Grace status: 0x0 / 0x0
    Windows Product Key: *****-*****-JH4QK-DF3BM-4GKF3
    Windows Product Key Hash: sdv2OTNY5ZNhTESq5kFnoeyrfIo=
    Windows Product ID: 89578-OEM-7359722-12007
    Windows Product ID Type: 3
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    Windows License Type: OEM System Builder
    Windows OS version: 6.0.6000.2.00010300.0.0.003
    ID: {96544D54-B2A6-464B-BF5A-53C4E1FCB1A7}(1)
    Is Admin: Yes
    Commit / Reboot / BRT: (N/A, hr = 0xc004f012) / 0x0 / (N/A, hr = 0xc004f012)
    WGA Version: Registered, 1.7.59.0
    Signed By: Microsoft
    Product Name: Windows Vista (TM) Home Premium
    Architecture: 0x00000000
    Build lab: 6000.vista_gdr.070627-1500
    TTS Error:
    Validation Diagnostic:
    Resolution Status: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: N/A
    File Exists: No
    Version: N/A
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: Registered, 1.6.21.0
    Signed By: Microsoft
    Office Diagnostics:

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{96544D54-B2A6-464B-BF5A-53C4E1FCB1A7}</UGUID><Version>1.7.0039.0</Version><OS>6.0.6000.2.00010300.0.0.003</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-4GKF3</PKey><PID>89578-OEM-7359722-12007</PID><PIDType>3</PIDType><SID>S-1-5-21-62331587-2323823835-3181061266</SID><SYSTEM><Manufacturer>INTEL_</Manufacturer><Model>DQ3510J_</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Intel Corp.</Manufacturer><Version>JOQ3510J.86A.0559.2007.0726.0425</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="4"/><Date>20070726000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>AD313507018400FA</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Eastern Standard Time(GMT-05:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/></MachineData><Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

     

    Thursday, September 27, 2007 8:52 PM

Answers

  • Hi Dragon,

     

      I will be contacting you directly, by email, with a diagnostic tool (Different from the one that you used to post your report) and directions on how to use it. 

     

    Very sorry for the wait, I had to dicuss this issue with one of our head Devs and he was in meetings all day.

     


    Thank you,
    Darin Smith
    WGA Forum Manager

     

    Friday, September 28, 2007 10:28 PM

All replies

  • Hi TheDragon69,

     

      First off, when you submitted the Service Request, you should have received a Confirmation Number (an automatic email would have been sent to you with that Confirmation number also) would you post that number here? I can then shoot a mail to the Support Group and find out why your request never got answered.

     

      Next, would you go to http://www.microsoft.com/genuine/ and click the "Validate Windows" button. Once the new page comes up, copy the URL and post it here. If there are any errors with Validation, look for a light gray error code similar to this [0xc004c4a8] and then post that error code here also.

     

    Thank you,
    Darin Smith
    WGA Forum Manager

     

    Thursday, September 27, 2007 10:19 PM
  • Hi Darin

     

    CONFIRMATION
    Confirmation number:1045509492

    http://www.microsoft.com/genuine/downloads/SuccessfulActivation.aspx?displaylang=en&Error=0&sGuid=f9790767-d52e-46a1-8b0a-717d5d2336b0

     

    Validation Complete!

    Thank you for validating your copy of Microsoft Windows.

    Thank you for using the Windows Genuine Advantage program. You may now access resources for genuine Windows users.

     

    I can use all the help I can.

    See http://DoBarter.com to see what Windows 2003/ASP and 1/2 million lines + of code can do.

     

    Thursday, September 27, 2007 10:33 PM
  •  

    Ok Dragon, I just sent a mail to the support manager, you should expect support to contact you shortly. Please tell me if they do not.

     

    As for your issue, I am still woking on getting you a resolution. I should have some steps for you to try by morning.

     

    Thank you,
    Darin Smith
    WGA Forum Manager

    Thursday, September 27, 2007 11:12 PM
  • 11 AM EST Still no word from support.

     

    FYI

    Looking at the event logs, it really does look like the Windows update of 9/27/07 run on my machine @ 3AM EST was the root cause of the current  problem. Clueless as to why.

    Friday, September 28, 2007 3:20 PM
  • Day 2 ..... 5 PM EST Still no word from support.

    I'm still limited by Vista WGA error and no help in site.

    Cannot anyone help?

     

    Friday, September 28, 2007 8:58 PM
  • Darin you asked me to email you if I had no response from MS support.

     

    Day 2 ..... 5 PM EST Still no word from support.

    I'm still limited by Vista WGA error and no help in site.

    Cannot anyone help?

    *sigh*
    Friday, September 28, 2007 9:37 PM
  • Hi Dragon,

     

      I will be contacting you directly, by email, with a diagnostic tool (Different from the one that you used to post your report) and directions on how to use it. 

     

    Very sorry for the wait, I had to dicuss this issue with one of our head Devs and he was in meetings all day.

     


    Thank you,
    Darin Smith
    WGA Forum Manager

     

    Friday, September 28, 2007 10:28 PM