locked
Validation issue RRS feed

  • Question

  • I have purchased a copy of office 2007 via the HUP. It has been installed and working fine until a couple of weeks ago when I got a message saying it was not validated. I have sent three unanswered e-mails to the support. The ten days I had to confirm validation have passed and I am still getting a note in office products saying the copy of office is not genuine. I have uninstalled, reinstalled revalidated but still get the message even though it passed validation. What is going on?
    Here is the result from running the MGADT
    Diagnostic Report (1.9.0011.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Genuine
    Validation Code: 0

    Cached Validation Code: N/A
    Windows Product Key: *****-*****-YKVVQ-97Y2D-7PDRJ
    Windows Product Key Hash: zp2sHIu4d9AzZ8H2qKbKbrmYR2g=
    Windows Product ID: 76487-OEM-2245305-90759
    Windows Product ID Type: 3
    Windows License Type: OEM System Builder
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010100.3.0.pro
    ID: {A6241C7B-8628-44C5-9473-0688D42B920B}(3)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.9.40.0
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic: 025D1FF3-230-1
    Resolution Status: N/A

    WgaER Data-->
    ThreatID(s): N/A
    Version: N/A

    WGA Notifications Data-->
    Cached Result: 0
    File Exists: Yes
    Version: 1.9.40.0
    WgaTray.exe Signed By: Microsoft
    WgaLogon.dll Signed By: Microsoft

    OGA Notifications Data-->
    Cached Result: N/A, hr = 0x80070002
    Version: 2.0.48.0
    OGAExec.exe Signed By: Microsoft
    OGAAddin.dll Signed By: Microsoft

    OGA Data-->
    Office Status: 100 Genuine
    Microsoft Office Enterprise 2007 - 100 Genuine
    OGA Version: Registered, 2.0.48.0
    Signed By: Microsoft
    Office Diagnostics: B4D0AA8B-604-645_025D1FF3-230-1_E2AD56EA-765-d003_E2AD56EA-766-0_E2AD56EA-134-80004005

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->
    File Mismatch: C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe[5.1.2600.5512]

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{A6241C7B-8628-44C5-9473-0688D42B920B}</UGUID><Version>1.9.0011.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010100.3.0.pro</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-7PDRJ</PKey><PID>76487-OEM-2245305-90759</PID><PIDType>3</PIDType><SID>S-1-5-21-1454471165-616249376-682003330</SID><SYSTEM><Manufacturer>To Be Filled By O.E.M.</Manufacturer><Model>To Be Filled By O.E.M.</Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>American Megatrends Inc.</Manufacturer><Version>P1.70</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="4"/><Date>20090306000000.000000+000</Date><SLPBIOS>Dell System,Dell Computer,Dell System,Dell System</SLPBIOS></BIOS><HWID>7ED737F701848072</HWID><UserLCID>0809</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>GMT Standard Time(GMT+00:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>3</stat><msppid></msppid><name></name><model></model></SBID><OEM/><GANotification><File Name="WgaTray.exe" Version="1.9.40.0"/><File Name="WgaLogon.dll" Version="1.9.40.0"/><File Name="OGAAddin.dll" Version="2.0.48.0"/></GANotification></MachineData><Software><Office><Result>100</Result><Products><Product GUID="{91120000-0030-0000-0000-0000000FF1CE}"><LegitResult>100</LegitResult><Name>Microsoft Office Enterprise 2007</Name><Ver>12</Ver><Val>ACE94BF4996F6D4</Val><Hash>bGzwcgaZ4rwu8DfB9d1H6ez09pc=</Hash><Pid>81599-874-2599631-65160</Pid><PidType>1</PidType></Product></Products><Applications><App Id="15" Version="12" Result="100"/><App Id="16" Version="12" Result="100"/><App Id="18" Version="12" Result="100"/><App Id="19" Version="12" Result="100"/><App Id="1A" Version="12" Result="100"/><App Id="1B" Version="12" Result="100"/><App Id="44" Version="12" Result="100"/><App Id="A1" Version="12" Result="100"/><App Id="BA" Version="12" Result="100"/></Applications></Office></Software></GenuineResults> 

    Licensing Data-->
    N/A

    HWID Data-->
    N/A

    OEM Activation 1.0 Data-->
    BIOS string matches: yes
    Marker string from BIOS: 8E47:EPSON DIRECT CORPORATION
    Marker string from OEMBIOS.DAT: Dell System,Dell Computer,Dell System,Dell System

    OEM Activation 2.0 Data-->
    N/A

    Saturday, October 17, 2009 8:07 PM

Answers

  • Hello Owdgit,

    Please try the steps in this MS KB article:  http://support.microsoft.com/kb/919895/

    Usually the FixIt in the Method 3 section corrects the issue.

    Post back to let us know if it worked for you! :-)
    For great advice on all topics XP, visit http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp
    • Marked as answer by Darin Smith MS Tuesday, October 20, 2009 5:57 PM
    Saturday, October 17, 2009 10:52 PM