none
My Forums Threads - No replies

    Question

  • When I select My Forums Threads - No replies I am getting threads that have replies, some with multiples that are several hours old.  Is something broken?

    Ed Crowley MVP "There are seldom good technological solutions to behavioral problems."
    Celebrating 20 years of providing Exchange peer support!

    Saturday, December 19, 2015 2:46 AM

Answers

  • I see this as well. I assume the replies were posted when the forums were having their recent problems, and the metadata wasn't updated properly.

    Edit: I also see this in other views, such as all threads with no replies in all TechNet or MSDN forums. You just have to look at threads posted about 12 or more hours ago.


    Richard Mueller - MVP Enterprise Mobility (Directory Services)


    Saturday, December 19, 2015 2:52 AM
    Moderator

All replies

  • I see this as well. I assume the replies were posted when the forums were having their recent problems, and the metadata wasn't updated properly.

    Edit: I also see this in other views, such as all threads with no replies in all TechNet or MSDN forums. You just have to look at threads posted about 12 or more hours ago.


    Richard Mueller - MVP Enterprise Mobility (Directory Services)


    Saturday, December 19, 2015 2:52 AM
    Moderator
  • Richard may be on to something. I only saw it in my oldest unread ones (I work from the bottom up usually), but the later posts had no replies.

    Ed Crowley MVP "There are seldom good technological solutions to behavioral problems."
    Celebrating 20 years of providing Exchange peer support!

    Saturday, December 19, 2015 3:15 AM
  • It seems like things are working normally again, but activity during that last downtime seems to be totally lost. Nothing has shown up in my activity list at least.


    Monday, December 21, 2015 1:46 PM
    Moderator