locked
CWA error RRS feed

  • Question

  • Hi all.

    Using win2k3 r2 sp2.

    Simple domain, one DC/GC = ocs2007.poc

    Standard edition install on second server went fine, communicator client connects and reads.

     

    Built new server same as above for CWA.

    CWA installs, but then in the system log: (needless to say, CWA logon fails.

     

    Event Type: Warning
    Event Source: W3SVC
    Event Category: None
    Event ID: 1052
    Date:  11/14/2007
    Time:  11:30:11 AM
    User:  N/A
    Computer: OCS2K7POCCWA
    Description:
    The application '/' belongs to an invalid site '692320'.  Therefore, the application will be ignored.

    For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

    and

     

    Event Type: Warning
    Event Source: W3SVC
    Event Category: None
    Event ID: 1043
    Date:  11/14/2007
    Time:  11:30:11 AM
    User:  N/A
    Computer: OCS2K7POCCWA
    Description:
    The virtual site '692320' has been invalidated and will be ignored because valid site bindings could not be constructed, or no site bindings exist.

    For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.

    Wednesday, November 14, 2007 8:29 PM

All replies

  •  

    After installing, did you "Create Virtual Web Server"?  It's not part of the installation.
    Wednesday, November 21, 2007 2:18 AM
  • Create Virtual Web Server is part of the installation, just a separate step...but yes, I did.

     

    I fixed this issue by making up an entire new server.

    Did it the same way so I don't know what actually was the problem.

    I suspect it may have something to do with the IIS on the server - the eid seems to indicate that the IIS could not create site bindings.

     

    Wednesday, November 21, 2007 4:45 PM