locked
Uncaught Sys.InvalidOperationException: Sys.InvalidOperationException: Service ActivityFeeds.UI.IActivityFeedService is not registered with this instance RRS feed

  • Question

  • My client is experiencing multiple errors of the type shown below. It looks like the error is coming from CRM and not from some custom plugin (I "inherited" this system a short time ago and have not done any development on it yet). But I cannot tell what is the actual source and cause.

    Has anyone seen this error before? or explain it to me? Where should I look or what should I do to fix it?

    This is a 2015 Cloud implementation

    Thanks for any hints or tips

    <CrmScriptErrorReport>

      <ReportVersion>1.0</ReportVersion>

      <ScriptErrorDetails>

       <Message>Uncaught Sys.InvalidOperationException: Sys.InvalidOperationException: Service ActivityFeeds.UI.IActivityFeedService is not registered with this instance</Message>

       <Line>20583</Line>

       <URL>/_common/global.ashx?ver=-1500843673</URL>

       <PageURL>/form/page.aspx?lcid=1033&themeId=f499443d-2082-4938-8842-e7ee62de9a23&tstamp=50125147&updateTimeStamp=635676162552260222&userts=131060727599677322&ver=-1500843673#etc=1&extraqs=%3f_gridType%3d1%26etc%3d1%26id%3d%257bAC1F4FC2-85B6-E511-80FD-FC15B4284768%257d%26rskey%3d%257b346D865B-B4EB-E511-810B-C4346BACE2FC%257d&pagemode=iframe&pagetype=entityrecord&rskey=%7b346D865B-B4EB-E511-810B-C4346BACE2FC%7d&counter=1461602255033&deactivate=true</PageURL>

       <Function>anonymouslidOperationException:Sys.InvalidOperationException:ServiceActivityFeeds.UI.IActivityFeedServiceisnotregisteredwiththisinstance</Function>

       <FunctionRaw>Sys.InvalidOperationException: Sys.InvalidOperationException: Service ActivityFeeds.UI.IActivityFeedService is not registered with this instance</FunctionRaw>

       <CallStack>

        <Function>anonymouslidOperationException:Sys.InvalidOperationException:ServiceActivityFeeds.UI.IActivityFeedServiceisnotregisteredwiththisinstance</Function>

       </CallStack>

      </ScriptErrorDetails>

      <ClientInformation>

       <BrowserUserAgent>Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/50.0.2661.87 Safari/537.36</BrowserUserAgent>

       <BrowserLanguage>undefined</BrowserLanguage>

       <SystemLanguage>undefined</SystemLanguage>

       <UserLanguage>undefined</UserLanguage>

       <ScreenResolution>1280x1024</ScreenResolution>

       <ClientName>Web</ClientName>

       <ClienState>Online</ClienState>

       <ClientTime>2016-04-25T12:38:50</ClientTime>

      </ClientInformation>

      <ServerInformation>

        <OrgLanguage>1033</OrgLanguage>

        <OrgCulture>1033</OrgCulture>

        <UserLanguage>1033</UserLanguage>

        <UserCulture>1033</UserCulture>

        <OrgID>{7472CE8D-C610-4FB6-A232-19F7B9997FA8}</OrgID>

        <UserID>{AA75F762-5BCB-E511-8108-C4346BACE170}</UserID>

        <CRMVersion>7.1.1.4466</CRMVersion>

      </ServerInformation>

    </CrmScriptErrorReport>

    Wednesday, April 27, 2016 7:29 PM

All replies

  • I'm having the same issue.  Have you been able to determine the cause/fix?
    Tuesday, May 3, 2016 3:01 PM
  • no responses yet :(
    Tuesday, May 3, 2016 4:48 PM
  • Hey,

    I have the same issue. Do you found a solution for this Problem?

    Wednesday, July 13, 2016 7:39 AM