none
Moderators no longer are tagged as moderators RRS feed

  • Question

  • I no longer see the tag of Moderator on a moderator?

    (also I still cannot start a question in IE9 but must start it in Chrome, anyone else seeing this issue?

    Tuesday, February 14, 2012 5:45 PM

Answers

All replies

  • P.S.  I briefly see it in a forum as the page builds, but not after the page finishes generating.  I thought it used to be in view at all times?
    Tuesday, February 14, 2012 5:46 PM
  • Okay weird, now it's showing.  Either i'm blind or something was not
    making it draw right this morning.
     
    Tuesday, February 14, 2012 5:52 PM
  • I take that back, I'm not seeing the word "moderator" again.  It's there
    for a brief moment and then not there.
     
    Tuesday, February 14, 2012 7:44 PM
  • Yes, it used to happen. E.g. sometimes it shows, sometimes it doesn't. I believe it's not a new problem.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog



    • Edited by Naomi N Tuesday, February 14, 2012 10:26 PM Testing
    Tuesday, February 14, 2012 9:38 PM
  • I don't have a problem in Google Chrome Windows 7 64 bit.

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Tuesday, February 14, 2012 10:27 PM
  • test
    reply with IE9

    Richard - works.

    Tuesday, February 14, 2012 10:28 PM
  • User role  is showing up for me on chrome and ie9... This label thing used to be flaky but that was over six months ago. Richard, can you screen capture what the edit experience looks like for you. We can't reproduce it.


    Community Forums Program Manager


    Wednesday, February 15, 2012 6:03 AM
    Answerer
  • User role  is showing up for me on chrome and ie9... This label thing used to be flaky but that was over six months ago. Richard, can you screen capture what the edit experience looks like for you. We can't reproduce it.


    Community Forums Program Manager



    Same. Works for me too.

    Ed Price (a.k.a User Ed), SQL Server Experience Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)

    Wednesday, February 15, 2012 2:45 PM
  • I just opened this thread from My Profile Activity page and none of the Moderator's labels are shown.

    After I saved this thread, my own label showed, but none of the above. Also, the MS trademark showed right there 'My Blog' in the signature is.

    Also, the gear icons are back. So, may be gear icons in TechNet and normal icons in MSDN?


    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog


    • Edited by Naomi N Wednesday, February 15, 2012 3:03 PM
    Wednesday, February 15, 2012 3:00 PM
  • BTW, I never enter a reason when I change my post. In most cases I want to add something extra (as now), in some fix typos in the text or code. 

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog


    • Edited by Naomi N Wednesday, February 15, 2012 7:21 PM
    Wednesday, February 15, 2012 7:21 PM
  • Same forum.  There.  Not there.

    Thursday, February 16, 2012 7:47 AM
  • Same forum.  There.  Not there.

    Check to see if the data is there but it is being suppressed by CSS?   E.g. what does  Alt-V,y,N  show in each case?

    Oh.  I guess this TechNet forum proves that the data is not there.   E.g. neither Brent nor Ed appear as Administrator or Moderator in this thread, via TechNet but do via Microsoft and MSDN .   Is anyone in this thread originally just a TechNet moderator?


    ---

    Thursday, February 16, 2012 5:47 PM
  • I think the issue always clears up for me when I refresh.

    @ Richard

    I started out on the Microsoft side, then inserted TechNet after social, and saw the symptom.   Then pressed Ctrl-F5.   You're right.   That made most of the missing tags start to show--but not yours?   <eg>


    ---

    Thursday, February 16, 2012 9:45 PM
  • I think the issue always clears up for me when I refresh.


    Richard Mueller - MVP Directory Services


    Is it thread-specific? I saw it on another thread but not this one.

    Ed Price (a.k.a User Ed), SQL Server Experience Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)

    Monday, February 20, 2012 2:32 AM
  • I don't see your moderator status right now. I came here from 'My Threads'

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog

    Monday, February 20, 2012 3:16 AM
  • I don't see your moderator status right now. I came here from 'My Threads'

    For every expert, there is an equal and opposite expert. - Becker's Law


    My blog


    I can't see it either. Grrr. I traveled here from an alert.

    Ed Price (a.k.a User Ed), SQL Server Experience Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)

    Monday, February 20, 2012 3:56 AM
  • I can't see it either. Grrr. I traveled here from an alert.


    Ed Price (a.k.a User Ed), SQL Server Experience Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)

    Missed the Quote button. =^)

    So it's okay right now. Still seeing this?


    Ed Price (a.k.a User Ed), SQL Server Experience Program Manager (Blog, Twitter, Wiki)


    Thursday, March 1, 2012 12:53 AM
  • Yes, we have a bug on this. Thanks

    Community Forums Program Manager

    Thursday, March 1, 2012 2:50 AM
    Answerer