none
here's my mga output- now what do I do? RRS feed

  • Question

  • Diagnostic Report (1.7.0069.0):
    -----------------------------------------
    WGA Data-->
    Validation Status: Genuine
    Validation Code: 0
    Online Validation Code: N/A
    Cached Validation Code: N/A
    Windows Product Key: *****-*****-RXFQH-BVYH8-GD67B
    Windows Product Key Hash: CsPylDcoG9258hAiOlzE9tqDctE=
    Windows Product ID: 76487-OEM-2259111-95516
    Windows Product ID Type: 3
    Windows License Type: OEM System Builder
    Windows OS version: 5.1.2600.2.00010100.2.0.pro
    CSVLK Server: N/A
    CSVLK PID: N/A
    ID: {C38EEB53-9DA4-4151-B5FB-466B5C7FA7A3}(1)
    Is Admin: Yes
    TestCab: 0x0
    WGA Version: Registered, 1.5.512.0
    Signed By: Microsoft
    Product Name: N/A
    Architecture: N/A
    Build lab: N/A
    TTS Error: N/A
    Validation Diagnostic: 025D1FF3-171-1_BB5C1257-89-80070002
    Resolution Status: N/A

    WgaER Data-->
    ThreatID(s): N/A
    Version: N/A

    Notifications Data-->
    Cached Result: N/A
    File Exists: No
    Version: N/A, hr = 0x80070002
    WgaTray.exe Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    WgaLogon.dll Signed By: N/A, hr = 0x80070002

    OGA Data-->
    Office Status: 109 N/A
    OGA Version: N/A, 0x80070002
    Signed By: N/A, hr = 0x80070002
    Office Diagnostics: FCEE394C-2920-80070002_025D1FF3-171-1

    Browser Data-->
    Proxy settings: N/A
    User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Win32)
    Default Browser: C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.exe
    Download signed ActiveX controls: Prompt
    Download unsigned ActiveX controls: Disabled
    Run ActiveX controls and plug-ins: Allowed
    Initialize and script ActiveX controls not marked as safe: Disabled
    Allow scripting of Internet Explorer Webbrowser control: Disabled
    Active scripting: Allowed
    Script ActiveX controls marked as safe for scripting: Allowed

    File Scan Data-->

    Other data-->
    Office Details: <GenuineResults><MachineData><UGUID>{C38EEB53-9DA4-4151-B5FB-466B5C7FA7A3}</UGUID><Version>1.7.0069.0</Version><OS>5.1.2600.2.00010100.2.0.pro</OS><Architecture>x32</Architecture><PKey>*****-*****-*****-*****-GD67B</PKey><PID>76487-OEM-2259111-95516</PID><PIDType>3</PIDType><SID>S-1-5-21-2547642896-3549711144-450309511</SID><SYSTEM><Manufacturer>Acer, inc.</Manufacturer><Model>Aspire 5000     </Model></SYSTEM><BIOS><Manufacturer>Acer   </Manufacturer><Version>3A24</Version><SMBIOSVersion major="2" minor="31"/><Date>20050616000000.000000+000</Date></BIOS><HWID>B1D53507018400EA</HWID><UserLCID>0409</UserLCID><SystemLCID>0409</SystemLCID><TimeZone>Eastern Standard Time(GMT-05:00)</TimeZone><iJoin>0</iJoin><SBID><stat>2</stat><msppid></msppid><name>Acer Inc.</name><model>AcerSystem</model></SBID><OEM/><BRT/></MachineData>   <Software><Office><Result>109</Result><Products/></Office></Software></GenuineResults> 

     

    Saturday, March 1, 2008 7:20 AM

Answers

  • Hello adelatorre,

     

    I do not see anything wrong with the genuine status of your Windows, can you please explain what the issue is along with any error messages you may receive?

     

    Thank you,

    Matt Prall, MS
    WGA Forum Manager

     

    Monday, March 3, 2008 5:21 PM