none
hola, tengo este error en el CRM 2011, no encuentra la direccion URLanteriormente lo abria bien, pero ayer me surgio este problema RRS feed

  • Pregunta

  •  

    Server Error in '/' Application.

    Runtime Error

    Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.

    Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".

    <!-- Web.Config Configuration File -->
    
    <configuration>
        <system.web>
            <customErrors mode="Off"/>
        </system.web>
    </configuration>

    Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.

    <!-- Web.Config Configuration File -->
    
    <configuration>
        <system.web>
            <customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
        </system.web>
    </configuration>
    que puedo hacer
    • Editado japj martes, 4 de octubre de 2011 18:01
    martes, 4 de octubre de 2011 17:54

Todas las respuestas

  • Hola japj,

     

    Lo primero que yo haría es, anda a la carpeta donde esta instalado la aplicación, busca el web.config y en la opción que dice customsErrors escribe "On" en lugar de "Off" en el atributo Value. Abre el CRM y dinos que esta mostrando.

     

    Luego para más detalle, anda al visor de evento y busca algún error de MsCrmWebservice (o algo así) y luego copia el error y envianoslo para mirarlo.

     

    Saludos

    miércoles, 5 de octubre de 2011 11:17
  • Hola Japj,

    Probaste reiniciando el IIS del servidor CRM (Desde un cmd escribes: iisreset)

    Saludos.


    Tuertolin. Gáston González
    viernes, 14 de octubre de 2011 15:19