locked
structuur sms folder op telefoon incorrect, inbox ontbreekt RRS feed

 • Vraag

 • “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: Joost780”

  Hallo,

  Ik heb mijn Samsung Omnia Querty afgelopen weekend geupgrade naar Windows Mobile 6.5, en sinds dien heb ik problemen met de folder structuur van mijn sms berichten en van mijn email. In het geval van sms-jes krijg ik deze binnen, ik krijg een melding, maar ik heb geen Postvak IN of inbox folder waarin ze staan weergegeven. (NL versie) Ik kan wel zo'n folder aanmaken, maar dat werkt dus ook niet. Ik heb gezien dat de berichten weergegeven staan onder de header "Berichten", maar dat is geen folder die je kan selecteren.

  Hoe kan ik dit oplossen? Is er een manier om dit via een initialisatie opnieuw op te zetten?

  mvg


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 11:14

Alle reacties


 • “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: Cat”

  Ik heb dezelfde ellende:
  Sterker, als ik SMS aanklik, gebeurd er niets, maar begint wel mijn telefoon warm te worden.
  Ik heb ook de B7610 van Samsung.
  De problemen zijn er vooral als je de Samsung Witcheplus als thema instelt.
  Het ziet er prachtig uit, maar hapert aan alle kanten.
  M.i. wordt het toch eens tijd dat Win6.5 en Samsung er iets aan gaan doen om dit op te lossen!

  Groet,  Cat.

  ---------------------------------------

  Hallo Cat,

  Ikzelf heb ook deze samsung.

  En het is niet Windows mobile wat dit probleem veroorzaakt maar de samsung touchwiz interface die over de windows mobile shell heen draait.

  Ik heb dit zelf kunnen testen door ( niet ondersteunde) handelingen uit te voeren waardoor ik deze touchwiz interface uitgeschakeld heb. En dan komt Windows mobile veel beter tot zijn recht en werkt alles naar behoren.

  De bovengenoemde touchwiz interface is een door samsung ontwikkelde omgeving voor jou telefoon waarmee je kunt werken. Dat is een "Nadeel" van samsung omdat je eigenlijk werkt met een door samsung beheerde Windows Mobile. Hier is officieel niet zo heel veel aan te doen. Echter wanneer je wat engels kunt lezen en begrijpen dan kun je eventueel eens op de volgende website kijken: http://www.modaco.com/

  De mensen die op dit forum actief zijn, zijn ontwikkelaars en tweakers die jou heel veel tips kunnen geven op aanpassingen en gebruik van de samsung. Echter nogmaals. dit wordt niet door samsung ondersteunt en ook niet door Microsoft ondersteunt. Het gebruik en uitvoeren van de tips op de bovengenoemde website geschied dus geheel op eigen risico

  Met vriendelijke groeten,

  Rudi Spees

  ---------------------------------

  Hallo Joost.

  Ik lees dat je dit probleem hebt sinds de upgrade naar Windows Mobile 6.5. Dit is niet de normale gang van zaken. Normaal gezien zou je na de upgrade je inbox gewoon moeten kunnen zien. Ik denk dat er met de upgrade iets is mis gegaan. Wellicht kun je via de handleiding van je telefoon achterhalen hoe je je telefoon terug kunt zetten naar de fabrieks instellingen.

  Als het goed is heb je voor het uitvoeren van de upgrade een backup gemaakt van je gegevens.


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 11:16