locked
Nokia Lumia en Google-account syncen niet RRS feed

 • Vraag

 • Beste windows forummer, Vorige week heb ik - na twee jaar een iPhone 3gs gebruikt te hebben - de gewaagde overstap naar Windows Phone gemaakt. Ik ben één en al lof over de gekregen Nokia Lumia, maar één ding vind ik bijzonder vervelend: mijn google-acount synchroniseert niet goed. In punten: • GMAIL synchroniseert prima • Google contacts worden goed geïmporteerd, maar vervolgens niet bijgewerkt (in beide richtingen niet: als ik een contact aanpas op de PC of juist op de Lumia) • Google calender wordt goed geïmporteerd, maar vervolgens niet bijgewerkt (in beide richtingen niet: '') Als ik door zoekmachines vlieg zie ik dat meer mensen tegen deze problemen aanlopen. Hebben jullie concrete tips?
  zaterdag 31 december 2011 18:35

Alle reacties

 • Beste mede Lumia-gebruiker,

  Ik heb ook sync-problemen ondervonden: zelfs de overdracht van mijn Nokia E90 communicator (geweldig apparaat trouwens) naar de Lumia lukt niet. Kopieren van contacten via de simkaart levert verwrongen data op, agenda en berichten kunnen ook niet worden overgezet. Contacten-overdracht op de Lumia werkt niet, PC Suite en Ovi Suite zijn in Symbian en corresponderen niet met Windows: het is een disaster. Ben trouwe Nokia-user (altijd zakelijk) en met vele anderen heb ik Nokia in de lucht gehouden. Nu weer een Nokia gekocht maar Nokia laat z'n trouwe users in de steek. Waarom in PC suite geen brug ingebouwd om goed te syncen met de Windows phones?

  Word ook erg moe van al die websites waar je moet aanmelden (in de hoop dat je daar zou kunnen syncen). Nog stuitender is dat ze smsjes sturen waar je zelf voor moet betalen. Graag help!

  zaterdag 7 januari 2012 20:35