locked
Werkt taakbeheer wel goed ? RRS feed

 • Vraag

 • “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: Joepie”

  Geladen taken/programma's kunnen via taakbeheer/programmabeheer worden beeidigd. Nadat ik alles heb beeindigd ga ik af en toe (zonder de telefoon te hebben uitgezet of gereset) even kijken welke taken/programma's er geladen zijn. Tot mijn verbazing zijn er na een tijdje altijd taken/programma's geladen die ik zelf niet heb gestart (b.v. activesync). Waarom gebeurd dit en hoe kan in dit voorkomen ?


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 13:06

Alle reacties

 • Dat heb ik ook wel met mijn telefoon.  Volgens mij ligt dit gewoon aan het type telefoon dat je hebt.

  Ik gebruik op mijn hct het programma spb home.  Als ik dan gebruikte programmas (afbeeldingen, agenda, media player,...) afsluit met het kruisje en ik ga daarna naar taakbeheer, blijven die programmas ook open staan tot ik ze daar ter plaatse beëindig.

  Ik kan dus niet echt een antwoord geven op jou vraag, maar er zijn er blijkbaar wel meerdere die daar ook problemen mee hebben :o) 

  Iris

  ---------------------------


  “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: Rudi Spees”

  Hallo,

  Dat de programma's via taakbeheer gesloten worden is een feit dat vast staat. Deze functie werkt naar behoren.

  Ik zelf zie ook dat de activesync zelf weer aanstaat. Dat is een service die je niet kunt uitschakelen. Je hebt via USB type ervoor gekozen om de telefoon zo te prepareren dat hij via Activesync met de computer verbonden kan raken.

  Wanneer je jou telefoon met de computer verbind wordt op de computer Activesync gestart. Dit gebeurd door de koppeling in jou telefoon. De activesync die je dus niet kunt uitschakelen.

  Deze activesync kan dus niet uitgeschakeld worden omdat dit een van de hoofdfuncties is waar een Smartphone voor dient. Dit is dus ook niet schadelijk.

  Als je kijkt bij CPU zie je ook dat deze op 0% staat. En geheugen gebruik is ook zeer minimaal te noemen. Niet echt iets om je zorgen om te maken.


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 13:08