locked
e-mail synchroniseren lukt niet RRS feed

 • Vraag

 • “Bericht oorspronkelijk geplaatst door: Newsflash”

  Ik heb een pc (vista) met outlook 2007 en via Windows Mobile Apparaatcentrum wil ik de agenda, contactpersonen,taken en mail overzetten. Op zich lukt dat allemaal goed, tot ik de instellingen van de te synchronisren mappen wil aanpassen. Ik krijg dan alleen de mappen ongewenste mail, RSS-kanalen en Sent te zien. Hoe kan ik ervoor zorgen dat de andere mappen ook te zien zijn zodat ik ze kan synchroniseren ?


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 10:44

Alle reacties

 • Hallo, Dit probleem met het synchroniseren van de mappen. Kunt u mij vertellen op wat voor een mail account deze mappen zitten? Het kan mogelijk handig zijn om te weten wat dit voor een mail account is welke u probeert te synchroniseren. Uit eigen ervaring weet ik dat niet elk mail account de zelfde opties heeft bij de instellingen met betrekking tot de te synchroniseren mappen. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

  -----------------------

  Hartelijk dank voor het snelle antwoord. Wil de gegevens synchroniseren met een HP ipaq voice messenger. Heb de stappen nagekeken, maar het vinkje staat al uit. Hoop dat er nog een ander optie is ?

  -----------------------

  Paul Met welk apparaat wenst u de agenda, contactpersonen,taken en mail over te zetten? Het is mogelijk dat Windows de systeembestanden voor u verbergt. Door de volgende stappen te volgen, kunt u deze bestanden zichtbaar maken.

  1. Open de Windows Verkenner;

  2. Druk op 'Map en zoekopties';

  3. Druk op het tabblad 'Weergave';

  4. Verwijder het vinkje voor 'Verberg beveiligde besturingssysteembestanden'.

  Windows Mobile is een zgn. embedded besturingssysteem met een OEM licentiemodel. Dit betekent dat de toestelfabrikant (de OEM) de licentie van de software heeft gekocht en aan de eindgebruiker (door)levert. Het besturingssysteem is onlosmakelijk onderdeel van het product van een toestelfabrikant (de telefoon) en zodoende is het ook de fabrikant die (naast de hardware) ook de software dient te ondersteunen.

   Microsoft biedt dus geen officiele support op Windows Mobile. We willen er echter alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen met vragen en of problemen.


  Rudi Spees. Microsoft Partner
  donderdag 8 april 2010 10:46